Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. októbra 2019, 20:29
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Justin Bieber a Hailey Baldwin sa druhýkrát vzali

OSOBNOSTI JUSTIN BIEBER SVADBA
Uložiť Uložené

Tentokrát si „áno“ povedali aj pred rodinou a kamarátmi.

Justin Bieber a Hailey Baldwin sú síce oficiálne manželmi od úradného sobáša z minulého roka, svoje „áno“ sa však rozhodli povedať si aj druhýkrát. V tomto prípade už aj za sprievodu 154 hostí, medzi ktorými okrem najbližšej rodiny nechýbali ani známe osobnosti. Podľa People boli pozvaní napríklad Kendall a Kylie Jenner alebo Jaden Smith.

Odporúčané
Bral som tvrdé drogy, k ženám som sa správal neúctivo. Justin Bieber spomína na najťažšie časy, keď myslel na samovraždu Bral som tvrdé drogy, k ženám som sa správal neúctivo. Justin Bieber spomína na najťažšie časy, keď myslel na samovraždu 3. septembra 2019, 15:15

Podľa očakávaní sa oslava niesla v luxusnom duchu, konkrétne v hoteli Montage Palmetto Bluff. Bieberovcom zahral napríklad víťaz Grammy Daniel Caesar. 

Hailey sa už dávnejšie pre magazín Vogue vyjadrila, že si uvedomuje všetky hrozby vstupu do manželstva v 22 rokoch, zároveň však má jasno v tom, o čom to celé je. Je pripravená, že nebude každý jeden deň po boku populárneho speváka ideálny, aj napriek tomu je zaľúbená. Uvedomuje si, že sa obaja ešte zmenia, chce však po boku Justina vyrásť. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

My bride is

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber),

Domov
Zdieľať
Diskusia