Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2019, 13:00
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Vyše 500 rokov starý mlyn z Českej republiky premenili na sídlo s úžasnou atmosférou

Vyše 500 rokov starý mlyn z Českej republiky premenili na sídlo s úžasnou atmosférou
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Národná kultúrna pamiatka v obkolesení veľkej záhrady s vyhrievaným bazénom.

Kúpa nehnuteľnosti je záležitosť, ktorú bežný človek rieši priblížne 2 až 3-krát v priebehu života, a tak je potrebné si všetko poriadne premyslieť, respektíve prepočítať. Pri pohľade na historický objekt v katastrálnom území obce Kutná Hora avšak racionálnosť pravdepodobne odložíš do úzadia, keďže vzhľad bývalého mlyna ťa posadí do stoličky. 

Stavba, ktorej základy boli položené ešte v roku 1491, prešla výraznou rekonštrukciou a modernizáciou, pričom atmosféra je stále rovnaká. Tvorcovia si totiž pri jednotlivých prácach dali záležať na tom, aby nedošlo k porušeniu nosných prvkov a ako uvidíš v galérii, zvládli to na výbornú. 

Samotné bývanie pritom disponuje podlažnou plochou 513 metrov štvorcových, čo je však zaujímavejšie je výmera záhradnej časti s vyhrievaným bazénom. Priľahlý pozemok sa rozprestiera na 21 212 metroch štvorcových a musíš uznať, že obdobne veľký „výbeh“ nenájdeš len tak hocikde. Okrem hlavného domu sa noví majitelia môžu taktiež tešiť na záhradný domček, zimnú záhradu, ale napríklad aj na vlastný ateliér. 

Odporúčané
Majestátny tisícročný zámok v Toskánsku je na predaj. Má 8 spální, 12 kúpeľní a ponúka výhľad na vinice aj Florenciu Majestátny tisícročný zámok v Toskánsku je na predaj. Má 8 spální, 12 kúpeľní a ponúka výhľad na vinice aj Florenciu 15. februára 2024, 16:00

V štýlovom interiéri plnom dreva nájdeme až 6 spální, niekoľko kúpeľní, priestrannú obývaciu miestnosť s krbom či oddychovú zónu, všetko vo vysokom štandarde.  Ideš do toho? 

Viac podobných nehnuteľností nájdeš na stránke realitnej kancelárie Svoboda & Williams.

Domov
Zdieľať
Diskusia