Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. októbra 2019, 13:55
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Žena v publiku ukázala Post Malonemu prsia. Jeho reakcia baví internet

HUDBA POST MALONE
Uložiť Uložené

Známy raper a spevák baví internet vydeseným pohľadom, ktorý zachytili fanúšikovia krátko po tom, ako uvidel prsia ženy z publika.

Post Malone je dlhodobo hviezdou svetových kvalít. Prednedávnom vydal ďalší štúdiový album s názvom Hollywood's Bleeding, štadióny však plnil aj doteraz. Samozrejmosťou na jeho koncertoch sú aj zbláznené fanúšičky, pričom sme neraz mali možnosť na záznamoch vidieť, ako mu na pódium hádžu spodné prádlo. 

Odporúčané
Yelawolf kopíruje Eminema, dissuje G-Eazyho aj MGK. Post Malone ho vysmial Yelawolf kopíruje Eminema, dissuje G-Eazyho aj MGK. Post Malone ho vysmial 14. marca 2019, 11:08

Jedna sa však rozhodla posunúť to a namiesto fyzického darčeka darovala interpretovi zážitok. Počas nedávneho vystúpenia si jedna fanúšička najprv dala pozor na to, aby ju bolo dostatočne dobre vidieť a následne ukázala Post Malonemu svoje prsia. Niekomu sa podarilo tento moment zachytiť a výsledkom je fotografia, ktorá je zdrojom nespočetného množstva meme obrázkov. 

Spevák a raper síce na fotke nevyzerá najlepšie, cieľom však bolo zachytiť prekvapenosť a údiv v jeho tvári, samozrejme, v pozitívnom význame. Výplody svetového internetu stoja za to a my ti teraz pripnášame zopár takých, na ktorých sa zasmeješ. 

Domov
Zdieľať
Diskusia