Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. októbra 2019, 8:16
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine si myslí, že sa ho raperi boja a na udavačstvo rýchlo zabudnú. Tvrdí, že bude po prepustení ešte slávnejší

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

TMZ prichádza s ďalšími informáciami od svojho zdroja, tentokrát už však nejde o pokorné slová, ale odvážne prehlásenia.

Len nedávno sme sa dozvedeli, že 6ix9ine nemá v pláne vstúpiť do programu na ochranu svedkov, pretože chce naďalej tvoriť hudbu. Chce pre seba a svojich rodinných príslušníkov najať nonstop ochranku, čo by malo vyriešiť bezpečnosť, aby sa mohol naplno venovať tvorbe nových skladieb. Tieto informácie priniesol portál TMZ rovnako, tie aktuálne – plné ešte odvážnejších slov veľmi príznačných pre dúhového rapera. 

TMZ dlhodobo prináša od zdrojov blízkych Tekashimu informácie, ktoré síce nie sú overené, vo väčšine sa však neskôr ukážu ako pravdivé. Teraz sa dozvedáme, že podľa 6ix9ine sa vlastne ani nie je čoho báť, pretože veľmi krátko po jeho potenciálnom prepustení na slobodu všetci zabudnú, čo sa dialo. 

Odporúčané
6ix9ine prišiel prvýkrát na Slovensko vďaka Dalybovi. Yaksha rozpráva príbeh o Tekashim a promuje slivovicu v americkom rozhovore 6ix9ine prišiel prvýkrát na Slovensko vďaka Dalybovi. Yaksha rozpráva príbeh o Tekashim a promuje slivovicu v americkom rozhovore 16. apríla 2019, 16:21

6ix9ine tvrdí, že mu raperi, ktorí ho kritizujú a útočia na neho, závidia. Dokonca sa podľa neho boja, pretože keď bude voľný, s ľahkosťou ich dokáže v otázke popularity preskočiť. 

Dúhového Daniela počas posledného roku kritizovali aj kapacity ako Snoop Dogg, Meek Mill, 21 Savage a The Game. Samozrejmosťou je 50 Cent a nedávno sa pridala už aj Cardi B. Okrem nich sa pridali aj desiatky menej známych kolegov. Toto všetko však podľa zdrojov TMZ spôsobil strach, tvrdí Tekashi. 

Zatiaľ je otázne, či vôbec bude na slobodu prepustený, aj keď platí, že svoju časť dohody s federálnou políciou splnil. Ak sa nič vážne nestane, v januári sa dozvie oficiálny rozsudok. 

Odporúčané
Ego: Tekashi nebol žiadny gangster. Bol v rozpakoch, keď mal preskočiť plot na kúpalisko Ego: Tekashi nebol žiadny gangster. Bol v rozpakoch, keď mal preskočiť plot na kúpalisko 26. septembra 2019, 18:46
Domov
Zdieľať
Diskusia