Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2019, 6:35
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Amazon predstavil smart prsteň, slúchadlá a okuliare, budeš nimi môcť ovládať hlasového asistenta Alexu

TECH AMAZON
Uložiť Uložené

Spoločnosť chce, aby s nami bola Alexa neustále. Gadgety stoja dokopy stovky dolárov.

Amazon chce smart zariadenia posunúť opäť o čosi ďalej a má jasný cieľ. Chce, aby s nami bola Alexa úplne neustále a pomáhala nám kdekoľvek a kedykoľvek. Spoločnosť predstavila tri nové smart doplnky, prsteň Echo Loop, slúchadlá Echo Buds a okuliare Echo Frames, píše Guardian.

Amazon novinky predstavil na akcii v Seattli v stredu. Za okuliare zaplatíš 199,99 dolárov, sú vybavené reproduktormi a majú tiež mikrofón, aby si sa mohol dohovoriť s Alexou. Môžeš sa tiež pripojiť na svoj mobil, počúvať e-maily a správy. Okuliare nemajú displej.

Prsteň bude stáť 129,99 dolárov a vibruje, aby ťa upozornil na dôležité notifikácie. Aj prsteň má reproduktor a mikrofón, budeš môcť teda šepkať do prsteňa. Áno, znie to divne. Keď si to navyše predstavíme, divne to zrejme bude aj vyzerať.

Odporúčané
Zamestnanec Amazonu hovoril o svojich nových slúchadlách. S konkurenčnými Apple AirPods v ušiach Zamestnanec Amazonu hovoril o svojich nových slúchadlách. S konkurenčnými Apple AirPods v ušiach 26. septembra 2019, 14:36

Slúchadlá budú stáť 119,99, resp 129,99 dolárov podľa toho, kde si ich zakúpiš. Majú byť priamym konkurentom AirPodov. Produkty si môžeš predobjednať na stránke Amazonu, zakúpiť sa budú dať približne o mesiac. Novinkou tiež je, že si môžeš vybrať, aký hlas bude mať Alexa. Buď ten klasický, alebo sa budeš rozprávať so Samuelom L Jacksonom, ktorý zapožičal svoj hlas. Ďalšie hlasy celebrít majú prísť budúci rok.

Domov
Zdieľať
Diskusia