Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2019, 19:14
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Lietadlo muselo núdzovo pristáť, cestujúci robil bordel, lebo mu nedovolili ísť na záchod prvej triedy

ZAUJÍMAVOSTI LIETADLO
Uložiť Uložené

Zábery, ktoré boli zverejnené na Instagrame, sú smutné a smiešne zároveň.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Roman Chernukhin (@mr.chernukhin),

Čo je horšie, ako to, keď ti mešká let? Keď konečne lietadlo vzlietne a následne musí núdzovo pristáť. Môže to znamenať len dve veci – buď je problém s lietadlom alebo s ľuďmi na palube. Kuriózna situácia sa odohrala v lietadle spoločnosti Alaska Airlines.

Letelo z New Yorku do Los Angeles. Nanešťastie, muselo pristáť v Kansas City. Na palube bol muž, ktorý robil problémy. Dôvod? Nedovolil mu vykonať potrebu na toalete prvej triedy. To ho rozohnilo a začal robiť problémy.

Odporúčané
Lietadlo nemohlo vzlietnuť, roj včiel bránil pilotom vo výhľade. Pomohlo až vodné delo Lietadlo nemohlo vzlietnuť, roj včiel bránil pilotom vo výhľade. Pomohlo až vodné delo 17. septembra 2019, 22:24

Video, ktoré sa objavilo na Instagrame, mapuje celú situáciu. „Keď tu musí čakať sedem ľudí pred toaletou, pričom tamten záchod je prázdny, je to celé zle,“ hovorí muž. „Radšej nechajú prázdnu toaletu a nechajú tu ľudí čakať v rade,“ dodáva.

Napätie sa stupňovalo, muž bol čoraz nervóznejší a začal vulgárne nadávať. „Neprestanem sa sťažovať, kým čakám vo fronte, keďže v prednej časti sú dve prázdne toalety. Neprestanem sa sťažovať a vyhodím tú **** z tohto miesta,“ kričal. Argumentoval aj tým, že neletí zadarmo a za let si zaplatil. Nakoniec sa, teda okrem núdzového pristátia, nič vážne nestalo.

Domov
Zdieľať
Diskusia