Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2019, 13:38
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Minecraft na štýl Pokémon Go príde už v októbri. Budeš môcť stavať v reálnom svete, nechýbajú ani boje

TECH MINECRAFT
Uložiť Uložené

Early access začne v októbri, no nie je jasné, v ktorých krajinách.


Minecraft nie je mŕtvy. Práve naopak, chytil druhý dych a hrávajú ho milióny ľudí po celom svete. Dokonca sa k hre vrátili aj streameri, ktorí ju nezapli niekoľko rokov. Medzi nich patrí napríklad aj nasledovanejší youtuber zo Švédska PewDiePie, hru hrá nepretržite už niekoľko mesiacov. Ideálny čas, aby vývojári priniesli niečo veľké.

Tým máme na mysli mobilnú hru Minecraft Earth, o ktorej sa hovorí už niekoľko mesiacov. Mojang a Microsoft vypustili do sveta nový trailer, ktorý láka ľudí na nové zážitky vo svete kockatej hry. Hru si budeš môcť už onedlho zahrať, no len vo vybraných krajinách. Ktoré to sú, však ešte nie je jasné.

Odporúčané
V Minecrafte nespravil ani jeden jediný krok, no aj tak zabil  Ender Dragona  a vyhral celú hru. Takto sa mu to podarilo V Minecrafte nespravil ani jeden jediný krok, no aj tak zabil Ender Dragona a vyhral celú hru. Takto sa mu to podarilo 17. septembra 2019, 20:45

AR hra vyzerá určite zaujímavo a vývojári sľubujú, že prinesie veľa zaujímavých funkcií. V traileri sú naznačené mnohé interakcie, ako napríklad stavanie v reálnom svete. Ovládanie by malo byť jednoduché, súboje v hre taktiež nebudú chýbať. Uvidíme teda, čo všetko si pre nás ľudia z Mojangu a Microsoftu pripravili. Early acess začne v októbri, hra bude pre iPhony aj pre Androidy.

Domov
Zdieľať
Diskusia