Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2019, 17:30
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Zábavné, epické aj dramatické, jednoducho majstrovské dielo. Prvé reakcie na očakávanú pecku The Irishman nešetria chválou

Zábavné, epické aj dramatické, jednoducho majstrovské dielo. Prvé reakcie na očakávanú pecku The Irishman nešetria chválou
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY THE IRISHMAN
Uložiť Uložené

Scorsese, De Niro, Pesci a Al Pacino na seba strhli nevídanú pozornosť.

V posledných dňoch sme ti priniesli hneď dva články, ktoré ti predstavujú nový film skúseného režiséra Martina Scorseseho. The Irishman je príbeh o nájomnom vrahovi Frankovi Sheeranovi, ktorý zabil viac ako 25 ľudí. Toho si zahrá Robert De Niro a vo filme ho uvidíme aj mladého, za čo vďačíme počítačovým efektom.

Sheeran sa zapletie do zmiznutia Jimmyho Hoffu (Al Pacino) a vo filme uvidíme aj herca Joeho Pesciho. Už skvelá zostava nám napovedá, že to bude film špičkovej úrovne. No a podľa prvých reakcií to vyzerá tak, že sa máme naozaj na čo tešiť.

„Trojica hercov je presne taká dobrá, ako sme dúfali,“ napísal Perri Nemiroff z Collideru. „Irishman je skvelá gangsterka ako stvorená pre De Nira, Pacina a Pesciho,.. Film je dlhý, ale nikdy nie je nudný,“ napísal filmový kritik Kevin L. Lee, ktorý píše pre Film Inquiry.

„Irishman je majstrovské dielo. Zábavné, epické a predovšetkým melancholické. Je to Scorseseho postoj k starnutiu, dedičstvu a úmrtnosti. Na konci som sa možno neudržal,“ napísal filmový kritik Chris Evangelista. „Klasický Scorseseho film. Má všetko, čo chcete a o čosi viac. Skvelá práca De Nira, Pesci hviezdi a kričiaci Al Pacino je vrchol filmu,“ napísal kritik Brett Arnold.

„Surové a temné vtipné predstavenie je vyvrcholením Scorseseho tvorby, neskorší kariérny triumf,“ píše kritik Brent Goldman. „Pacino otvorí ústa a prehltne to celé ako pytón, ktorý žerie gazelu. Berseker mód,“ napísal kritik na voľnej nohe Charles Bramesco, ktorý píše pre Guardian či Vulture. Na film čakáme už dlhé mesiace a po podobných slovách je to až k nevydržaniu. Čo ty? Tešíš sa na klasickú gangsterku plnú zvučných mien?

Domov
Zdieľať
Diskusia