Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2019, 20:42
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Ľudia na sociálnych sieťach tvrdia, že Simpsonovci opäť predpovedali budúcnosť. Tentokrát v spojení s Gretou Thunberg

FILMY A SERIÁLY GRETA THUNBERGOVÁ SIMPSONOVCI
Uložiť Uložené

Fanúšici poukazujú na podobnosť ich prejavov ohľadom klimatickej krízy.

Ľudia na sociálnych sieťach tvrdia, že Simpsonovci predpovedali ďalšiu vec. Tentokrát vzostup mladej environmentalistiky Grety Thunberg. Poukazujú na to, že Lisa a Greta sú si veľmi podobné.

V pondelok 16-ročná aktivistka predniesla vášnivý prejav na samite OSN, hovorila o potrebe zásadných zmien v politike, ak chceme zachrániť životné prostredie. Obvinila politikov, že nerobia dosť.

 

Ľudia na sociálnych sieťach hovoria, že Simpsonovci opäť predpovedali budúcnosť. Tentokrát v spojení s Gretou Thunberg
Ľudia na sociálnych sieťach hovoria, že Simpsonovci opäť predpovedali budúcnosť. Tentokrát v spojení s Gretou Thunberg Zdroj: TASR/AP

Greta zorganizovala už niekoľko protestov kvôli klimatickým zmenám predtým, než v OSN vystúpila so svojím prejavom: ,,Ľudia trpia. Ľudia umierajú. Celý ekosystém sa rúca. Sme na začiatku hromadného vyhynutia a všetko o čom hovoríte sú peniaze a rozprávky o večnom ekonomickom raste. Ako si to vôbec dovoľujete?" povedala na samite.

 

Ľudia na sociálnych sieťach hovoria, že Simpsonovci opäť predpovedali budúcnosť. Tentokrát v spojení s Gretou Thunberg
Ľudia na sociálnych sieťach hovoria, že Simpsonovci opäť predpovedali budúcnosť. Tentokrát v spojení s Gretou Thunberg Zdroj: fox

Fanúšikovia Simpsonovcov na seba nedali dlho čakať, rýchlo si spojili Gretu s večne osemročnou animovanou postavou. Lisa totiž v seriáli predniesla podobné prejavy a požadovala rovnakú zmenu.

Odporúčané
Simpsonovci predpovedali Trumpovu kandidatúru aj udalosti Game of Thrones. Tvorcovia prezradili, ako sa im to darí Simpsonovci predpovedali Trumpovu kandidatúru aj udalosti Game of Thrones. Tvorcovia prezradili, ako sa im to darí 24. júla 2019, 20:42

Fanúšikom sa práve scéna zo samitu spája s časťou zo seriálu žltého mestečka. Tam je Lisa s jej spolužiakmi, ktorým prednáša a hovorí, že Springfield o 50 rokov už nebude existovať a to všetko kvôli klimatickej kríze.

Domov
Zdieľať
Diskusia