Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2019, 12:29
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Cardi B opisuje sexuálne obťažovanie počas profesionálneho fotenia. Keď sa chcela dostať do magazínu, musela mať styk s fotografom

HUDBA SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE
Uložiť Uložené

Údajne sa pred ňou nemenovaný fotograf z nešpecifikovaného magazínu vyzliekol.

V minulosti bol napríklad slávny fotograf celebrít Terry Richardson obvinený zo sexuálneho obťažovania celebrít, kvôli čomu s ním prestížne magazíny ako Vogue alebo GQ zrušili spoluprácu.

Aktuálne sa k obťažovaným slávnym ženám pridáva aj Cardi B, ktorá síce nešpecifikovala, ktorý fotograf a pri akej príležitosti jej dával nemiestne návrhy, detailne však v rozhovore pre WE TV opísala, čo presne sa stalo. Video síce z oficiálného kanála zmizlo, no o jej slovách informuje aj Complex.

Odporúčané
6ix9ine údajne udal Cardi B. Tvrdí, že je členkou nebezpečného gangu 6ix9ine údajne udal Cardi B. Tvrdí, že je členkou nebezpečného gangu 20. septembra 2019, 8:03

„Nikdy nezabudnem, keď som šla na fotenie pre tento magazín a fotograf sa ku mne snažil dostať blízko. Opýtal sa ma, či sa chcem naozaj dostať do magazínu a vytiahol penis. Bola som veľmi nahnevaná, to je šialené,“ prezradila populárna raperka. 

Samozrejme, fotenie zrušila a o praktikách informovala majiteľa magazínu, ktorého reakcia ju zaskočila ešte viac, keďže sa vlastne vôbec nečudoval. „A čo?,“ opýtal sa jej. Podľa Cardi B sa to udialo ešte v začiatkoch jej kariéry. Zároveň apeluje na známu Me Too kampaň proti sexuálnemu obťažovaniu a tvrdí, že sa podobné vecí dejú s veľkou pravdepodobnosťou možno aj každý deň. 

Odporúčané
Separ by bol skladník a Strapo zmrzlinár. Čo by robili raperi, keby nebol hip hop? Separ by bol skladník a Strapo zmrzlinár. Čo by robili raperi, keby nebol hip hop? 17. septembra 2019, 19:38

 

Domov
Zdieľať
Diskusia