Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2019, 11:04
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Manželský pár si v pošte našiel skoro 25-tisíc tabliet extázy v hodnote 500 000 eur. Niekto ich poslal omylom

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Päťdesiatnici z Rakúska museli riešiť balíček, ktorý si v žiadnom prípade neobjednali.

Pár v stredných rokoch z Rakúska očakával objednávku od online retailového predajcu oblečenia, keď však otvorili krabicu, najprv si mysleli, že im niekto poslal malé ružové kamienky.

Pri podrobnejšej analýze zistili, že ide o balíky s extázou, ktorú niekto podľa všetkého omylom poslal z Holandska, informuje CNN. 58-ročná žena a jej o rok starší manžel okamžite vrátili balíček na poštu s tým, že majú podozrenie, že ide o drogy.

Odporúčané
Keď si dáš extázu: Aké účinky a hrozby prináša zákerná euforická droga plná energie? Keď si dáš extázu: Aké účinky a hrozby prináša zákerná euforická droga plná energie? 28. novembra 2018, 20:29

Prípadom sa začala zaoberať už aj rakúska polícia, ktorá potvrdila, že sa v krabici nachádza 24800 tabliet extázy v celkovej hodnote približne 500-tisíc eur.

Zásielka údajne pochádza z Holandska, ktoré je produkciou drogy dobre známe a patrí medzi najväčších výrobcov na svete. Zistilo sa, že v skutočnosti mali tablety extázy smerovať do Škótska, a tak sa prípadom zaoberá už aj britská národná kriminálna agentúra. 

Odporúčané
Na párty v Martine zabíjala extáza. Mladý Slovák sa triasol, povyzliekal a nakoniec zomrel Na párty v Martine zabíjala extáza. Mladý Slovák sa triasol, povyzliekal a nakoniec zomrel 3. januára 2019, 14:01

Manželský pár si v pošte našiel skoro 25-tisíc tabliet extázy v hodnote 500 000 eur. Niekto ich poslal omylom
Zdroj: Polizei, Abdruck honorarfrei
Domov
Zdieľať
Diskusia