Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2019, 9:07
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sajfa vo vlogu opisuje narodenie dcérky Sáry a ako sa mu podarilo nachytať bulvárne médiá. Prečo si zobral do pôrodnice náradie?

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Moderátor a youtuber pri všetkej diskrétnosti mapuje, čo sa dialo pred narodením a aj pár dní po tom, čo je Sára na svete.

Veronika a Sajfa sú už niekoľko dní šťastnými rodičmi dcérky Sáry. Moderátor a aktívny prispievateľ na YouTube už stihol vydať aj ďalší vlog, v ktorom opisuje všetko, čo jeho divákov, prirodzene, zaujíma. Samozrejme, pri všetkej diskrétnosti a úcte. Až na úvodných pár sekúnd si po celý čas dáva pozor na to, čo a akým spôsobom odprezentuje, do súkromia tak verejnosť púšťa v primeranej miere. 

Dozvieš sa, že „spúšťačom“ bolo v ich prípade montovanie autosedačky, Sajfa tak s úsmevom radí, čo robiť, keď sa už rodičia nevedia dočkať narodenia. S úsmevom dodáva, že je to individuálne, len chcel prezradiť, ako to bolo v ich prípade. Do vlogu zakomponoval aj zábery priamo z ambulancie, tie detailne mapujú hlavne príslušenstvo a dokumenty.

Na záver ešte Sajfa prezradil aj vtipnú príhodu o tom, ako si s Veronikou a jej sestrou vystrelili z bulvárnych médií, ktoré vyslali pred ambulanciu paparazzi fotografov. Švagriná im totiž doniesla náhodné predmety, s ktorými následne vyšli von a na druhý deň sa už našli v nemenovaných denníkoch. „Z pôrodnice s náradím pre kutilov.“

Odporúčané
Bulvár je čítanie na záchod, tvrdí bývalý šéf šoubiznisu v Novom Čase Štefan Šperka (Rozhovor) Bulvár je čítanie na záchod, tvrdí bývalý šéf šoubiznisu v Novom Čase Štefan Šperka (Rozhovor) 6. júna 2019, 18:24

Sajfa opisuje vo vlogu narodenie dcérky Sáry a ako sa mu podarilo nachytať bulvárne médiá. Prečo si zobral do pôrodnice náradie?
Sajfa opisuje vo vlogu narodenie dcérky Sáry a ako sa mu podarilo nachytať bulvárne médiá. Prečo si zobral do pôrodnice náradie?
Domov
Zdieľať
Diskusia