Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
26. septembra 2019, 7:28
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Burger King čoskoro prinesie vegetariánsky burger aj na Slovensko. Priprav sa na rastlinný Impossible Whopper

GASTRO BURGER KING VEGETARIÁNSKY BURGER
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Rastlinné mäso je v súčasnosti stále väčším trendom.

Jeden z trojice najznámejších fast foodov na Slovensku čoskoro poriadne zamieša karty. Populárna americká sieť rýchleho občerstvenia Burger King totiž už onedlho v našich končinách predstaví tzv. Impossible Whopper, čo je v podstate vegetariánsky burger.

Ako informuje portál Profit, chuť nového sendviča je na nerozoznanie od klasickej mäsovej verzie„Moji kolegovia, ktorí poznajú Whopper zvnútra i zvonka, vyskúšali obidva a mali problém určiť, ktorý je ktorý,“ povedal pre The New York Times marketingový riaditeľ fast foodovej siete Fernando Machado.

Odporúčané
Otestovali sme indickú ponuku v McDonald's. Ako chutí burger Tikka Masala? Otestovali sme indickú ponuku v McDonald's. Ako chutí burger Tikka Masala? 5. septembra 2019, 8:25

Burger Kingu pripravuje špeciálnu náhradu mäsa do vege-sendviču spoločnosť Impossible Foods. V Spojených štátoch bola uvedená novinka ešte v apríli tohto roku. V šesťdesiatich amerických reštauráciách sa vegetariánsky burger s rastlinnou alternatívou mäsa skutočne osvedčil. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmine Briones - Food Blogger (@sweetsimplevegan),

Impossible Whopper budú mať možnosť ochutnať už onedlho aj Slováci. Regionálny manažér Burger Kingu Jakub Pala pre portál Profit potvrdil, že Impossible Whopper dorazí na slovenský trh už počas budúceho roka.

Rastlinný burger od Burger Kingu však nie je vhodný pre vegánov. Aj napriek tomu, že sa v ňom nenachádza žiaden podiel skutočného mäsa, stále disponuje majonézou. V Spojených štátoch je o 1 dolár drahší ako klasický. Koľko bude stáť u nás, doposiaľ známe nie je.

Burger King čoskoro prinesie vegetariánsky burger aj na Slovensko. Priprav sa na rastlinný Impossible Whopper
Zdroj: Burger King
Domov
Zdieľať
Diskusia