Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2019, 18:16
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Steve Jobs osobne zavolal šéfovi Disney, aby mu povedal, že Iron Man 2 stál za ho*no

Steve Jobs osobne zavolal šéfovi Disney, aby mu povedal, že Iron Man 2 stál za ho*no
Zdroj: Paramount
FILMY A SERIÁLY IRON MAN STEVE JOBS
Uložiť Uložené

Bob Iger prezradil vo svojej novej knihe množstvo zaujímavostí.

Bob Iger nedávno vydal knihu, v ktorej sa nachádza množstvo zaujímavostí a detailov z jeho profesionálneho života, konkrétne z pôsobenia CEO pre Disney. Hovoril o tom, ako začali problémový vzťah s Georgom Lucasom po tom, čo po odkúpení Lucasfilmu išli vlastnou cestou a nepoužili nápady pre sequelovú trilógiu práve od neho.

Taktiež, ako Kevin Feige takmer opustil Marvel Studios kvôli rozporom s Ikem Perlmutterom (Feige nakoniec zvíťazil a dostal viac priestoru). Taktiež ale hovorí o nepríjemnom telefonáte od Steva Jobsa. Keď film vyšiel, Steve Jobs naň zobral svojho syna a na druhý deň už volal Igerovi. 


Včera som vzal Reeda do kina na Iron Mana 2. Stálo to za ho*no.

Iron Man 2 sa do kín dostal v máji 2010, rok predtým, ako Disney kúpilo Marvel Studios. Ani spoločnosť, ani Bob Iger sa teda na vývoji snímky nezúčastnili a CEO Disney uznáva, že Jobs mal vtedy tak trochu pravdu. Pokračovanie podľa Igera nie je žiadny „masterpiece“, no v tej dobe nemohol dovoliť, aby si Jobs myslel, že má zase raz vo všetkom pravdu. 

Iger nedávno prezradil, že keby Steve tragicky nezomrel vo veku 56 rokov, zrejme by sa Disney a Apple spojili do jednej spoločnosti. Dlhodobo boli dobrými priateľmi a častokrát sa o tom údajne rozprávali.

Domov
Zdieľať
Diskusia