Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. septembra 2019, 17:32
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus zverejnil názov a dátum vydania nového albumu Kontrafaktu

HUDBA EGO KONTRAFAKT RYTMUS
Uložiť Uložené

Dobrá správa pre všetkých fanúšikov Rytmusa, Ega a Anysa.

Fanúšikovia slovenského rapu aktuálne suverénne najviac spomedzi všetkých domácich rapových projektov očakávajú, s čím príde Kontrafakt. Síce platí, že chalani sa už dávno nemajú za čím naháňať, aj poslucháči sa však s každým z ich projektov dočkali momentu, ktorý dokázal svojím spôsobom zadefinovať dobu.

Odporúčané
Najdrahšie a najveľkolepejšie vystúpenie v slovenskom rape: Rytmus so symfonickým orchestrom opäť prepisovali rekordy (Report) Najdrahšie a najveľkolepejšie vystúpenie v slovenskom rape: Rytmus so symfonickým orchestrom opäť prepisovali rekordy (Report) 23. septembra 2019, 17:57

Do dnešného dňa ešte nebolo stopercentne isté, že dlhodobo používaný hashtag #realnewz skutočne patrí k názvu ďalšieho albumu Rytmusa, Ega a Anysa, dnes to však máme oficiálne potvrdené. Patrik totiž zverejnil informáciu zverejnil na Instagrame a dodal, že dátum vydania je naplánovaný na 1. decembra 2019. Nebudeme tak musieť čakať ani do Vianoc. 

Zatiaľ nie je isté, čo môžeme od legendárnej piešťanskej trojice čakať. Minimálne však Rytmus v súvislosti s nedávnym koncertom za sprievodu symfonického orchestra prezradil, že už teraz má v hlave plán, ako živé vystúpenia posunúť ešte na iný level: „Mám a velký. Unikátny plán.“ 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Moja inšpirácia a škola života. #Rodina

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Domov
Zdieľať
Diskusia