Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
22. septembra 2019, 20:15
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Sean Bean odmieta roly, v ktorých jeho postava umrie. Už má toho dosť

Sean Bean odmieta roly, v ktorých jeho postava umrie. Už má toho dosť
Zdroj: New Line Cinema
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Herec sa obáva, že diváci budú jeho smrť automaticky očakávať.

Kariéra Seana Beana je plná nezabudnuteľných či skvelých postáv, ktoré v mnohých prípadoch definovala práve ich smrť. Veľké množstvo ním oživených charakterov neprežilo do konca príbehu a niekedy zomrelo aj na jeho začiatku. Medzi tie najznámejšie patrí Pán prsteňov či Game of Thrones. Hral aj množstvo záporákov, z ktorých takmer všetci zomreli. Ich osobnosti sa mu zdali nedostatočne zaujímavé a omrzelo ho to. 

V rozhovore pre The Sun prezradil, že roly, v ktorých jeho postava zomiera, začal odmietať. Nie preto, aby bol vo filme dlhšie či kvôli jeho egu. Jednoducho si uvedomuje, že diváci automaticky očakávajú, že postava Seana Beana zomrie. Keď sa tak stane, nikto nie je prekvapený, a práve tomu sa Sean snaží zabrániť. Naposledy tak skoro odmietol rolu, kde ale tvorcovia nakoniec súhlasili, že ho veľmi vážne porania, no prežije. 

Domov
Zdieľať
Diskusia