Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2019, 22:09
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Otec známej youtuberky prosí, aby jej firmy neposielali spodné prádlo kvôli reklame. Odhaľuje, že Danielle Cohn má len 13

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Spoločnosti aj sociálne siete viní z toho, že si jej vek neoverili. Jej mama hovorí, že fotky v spodnom prádle sú nevyhnutné, lebo stráca lajky.

Youtuberka Danielle Cohn bola odjakživa trochu zahalená rúškom tajomstva, čo sa týka jej veku. Pri pohľade na jej fotky je ťažké odhadnúť, čo je jej tvár a čo make-up. Ľudí jej vek však zaujímal, zo začiatku ho nechcela priznať vôbec, neskôr povedala, že má 15. Ako dôkaz ukázala piercing v pupku. Na Youtube má 1,4 miliónov odoberateľov a na Instagrame 3,8 milióna sledovateľov.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa DANI (@daniellecohn),

Jej otec situáciu, do ktorej sa dostal, už viac nevydržal. Už sa nechce len prizerať, pozerať na jej fotky v nohavičkách. Napísal otvorený status, v ktorom tvrdí, že sa situáciu snažil viackrát riešiť osobne s Danielle aj jej matkou, no nefungovalo to.

Keď kritizoval polonahé fotky ich dcéry, so strachom z pedofilov, jej mama povedala, že sú nevyhnutné, lebo stráca lajky. Otec v statuse tvrdí, že bezpečie je dôležitejšie, než úspech na sociálnych sieťach a vo verejnom príspevku priznáva, že Danielle má trinásť.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa DANI (@daniellecohn),

Od začiatku nesúhlasil s jej pôsobením na sociálnych sieťach a zakazoval jej to. Otvorene hovorí, že sa o svoju dcéru bojí. Chce aby si to spoločnosti, ktoré jej posielali spodné prádlo, kvôli reklame, bez overenia jej veku, priznali a vzali na seba zodpovednosť. Viní ich z toho, že využili dieťa kvôli peniazom.

Vinu dáva aj Youtube a Instagramu, ktoré už niekoľkokrát kontaktoval, no nikdy mu neodpísali. Spomína aj to, že je zo zákona dané, že s akoukoľvek prácou maloletej musia súhlasiť obaja rodičia, no jeho sa nikto na nič neopýtal. Ak sa pýtal on, tak ho ignorovali.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa DANI (@daniellecohn),

Dcéru dokonca nevídava tak často, ako určil súd. Ak už s ňou aj je, tak jej neustále zvoní telefón, aby odfotila to, aby urobila nejakú reklamu. Tvrdí, že bez jeho vedomia prestala chodiť do školy. Obáva sa, či si Danielle pri toľkých povinnostiach vôbec stíha užívať život. V príspevku firmy prosí, aby si jej vek uvedomovali a primerane k nej správali. Pretože on sa cíti už bezmocne.

Odporúčané
Byť youtuberom je práca ako každá iná. Vyžaduje si hodiny driny za kamerou, kreativitu aj znalosť strihu Byť youtuberom je práca ako každá iná. Vyžaduje si hodiny driny za kamerou, kreativitu aj znalosť strihu 26. januára 2019, 10:45
Domov
Zdieľať
Diskusia