Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2019, 16:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sajfa sa teší z narodenia dcérky Sáry prvou spoločnou fotku: Práve som zistil, že môj život sa mi len začal

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Moderátor a youtuber pridal prvý príspevok na svoj instagramový účet, na ktorom ho máme možnosť vidieť aj s novonarodenou dcérkou Sárou.

Pred chvíľou sme sa dozvedeli šťastnú novinu z rodiny Cifrovcov, keďže Veronike a Sajfovi sa narodila zdravá dcérka Sára. Aj keď informáciu s prvou fotografiou z pôrodnice pôvodne zverejnilo domovské rádio moderátora a youtubera, netrvalo dlho a už sme sa dočkali aj prvého oficiálneho príspevku na Instagrame od samotného otca. Ten zároveň pridal aj fotku, ako drží Sáru na rukách. 

Odporúčané
Veronika Cifrová Ostrihoňová a Sajfa sú šťastnými rodičmi. Narodila sa im dcéra Sára Veronika Cifrová Ostrihoňová a Sajfa sú šťastnými rodičmi. Narodila sa im dcéra Sára 21. septembra 2019, 15:30

„SOM OTEC. A práve som zistil, že môj život sa mi len začal. Vitaj Sára a zober si od nás len to najlepšie! Od maminy si zober úplne všetko a odomňa si povyberaj,“ reaguje Sajfa s nadhľadom a humorom aj v takejto radostnej situácii, na čo sme už koniec koncov v jeho prípade zvyknutí. Verejne sa poďakoval aj manželke Veronike: „Tebe skláňam poklonu lebo ty si taká levica, taká bojovníčka, že všetky moje výkony a sebazaprenia sú oproti tomu čo si dokázala úplne nič!, “ dodáva s poklonou.

Momentálne je najdôležitejšie, že sú všetci zdraví, v dohľadnej dobe by sme sa však mohli dočkať aj reakcie samotnej maminy. Správu budeme aktualizovať. 

Odporúčané
Sajfa: Dieťa nemá byť kapitál, budeme opatrnejší v tom, čo ukázať Sajfa: Dieťa nemá byť kapitál, budeme opatrnejší v tom, čo ukázať 3. júla 2019, 15:36
Domov
Zdieľať
Diskusia