Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. septembra 2019, 7:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Známy raper si údajne objednal Tekashiho likvidáciu u šéfa jeho vlastného gangu. Nahrávku pustil raperovi súd

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Podľa všetkého sa opäť potvrdzujú slová federálnej polície, ktorá zatknutím zachránila Tekashimu život.

Počas prvých dní pojednávania spomenul 6ix9ine, v snahe vyhnúť sa doživotiu vo väzení, aj niekoľko ďalších mien známych interpretov, ktorí mali byť súčasťou nebezpečného gangu. Reč prišla okrem Cardi B aj na Jima Jonesa, ktorý je známou postavou newyorského rapu už niekoľko dekád.

Odporúčané
Ako môže dopadnúť Tekashi, ktorý udal celý gang výmenou za slobodu? Toto sú tri najpravdepodobnejšie scenáre Ako môže dopadnúť Tekashi, ktorý udal celý gang výmenou za slobodu? Toto sú tri najpravdepodobnejšie scenáre 17. septembra 2019, 17:34

Pôvodne sme si neboli istí, prečo súd rieši práve jeho meno, dnes už vieme, že sa mu v skutočnosti podarilo získať nahrávku, z ktorej vyplýva, že si práve Jim Jones chcel objednať Tekashiho likvidáciu. Súd verí, že jeden z hlasov na dôkaze vykonanom počas procesu patrí raperovi a druhý šéfovi gangu Nine Trey Mel Murdovi.

Na nahrávke oslovujú 6ix9ine prezývkou „shorty“ a bavia sa o tom, že jeho manažér Shotti musí zabezpečiť, aby si dúhový raper uvedomil, že nikdy nebol skutočným členom gangu, bol len zdrojom financií: „But they gone have to violate shorty cause shorty on some bullsh*t,“ hovorí hlas podobný Jimovi Jonesovi. 

Odporúčané
Tekashimu nakladajú najznámejší raperi planéty: Na súde hralo Gummo, 6ix9ine udal populárneho kolegu a priznal úplatky Tekashimu nakladajú najznámejší raperi planéty: Na súde hralo Gummo, 6ix9ine udal populárneho kolegu a priznal úplatky 19. septembra 2019, 21:21

Keď sme dva týždne po uväznení Tekashiho písali o tom, že mu federálna polícia možno zachránila obmedzením na slobode život, zdá sa, že sme neboli až tak ďaleko od pravdy. Vtedy súd zverejnil prepis iného telefonického rozhovoru, ktorý podľa všetkého nasledoval po tom, čo Jim Jones inicioval kroky so šéfom gangu. Súdny proces s Tekashim bude pokračovať od pondelka. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Lisa Evers (@lisaevers),

Domov
Zdieľať
Diskusia