Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou mi-store.sk
21. septembra 2019, 17:19
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Žiletka vs. holiaci strojček: Šajmov pedoknír je definitívne preč

REFRESHER
Uložiť Uložené

Šajmo si tentokrát do štúdia za magický biely stôl pozval Žolíka, s ktorým zistili, či sa lepšie oholia strojčekom alebo žiletkou.

Po desiatkach negatívnych komentárov pod našimi videami, ktoré útočili na Šajmov majestátny plnofúz, sme sa rozhodli nájsť riešenie. V spolupráci s mi-store.sk sme sa preto rozhodli práve na našom moderátorovi otestovať nový holiaci strojček a zároveň ho pri tejto príležitosti porovnať s klasickou žiletkou, s ktorou má väčšina mužov s fúzmi dôvernú skúsenosť. 

Šajmo sa rozhodol opäť pozvať aj zaujímavého hosťa, ktorý bude jemu a jeho problémom s hustým porastom na tvári rozumieť. Výber teda padol na známeho streamera Žolika, ktorý je už na prvý pohľad vhodným kandidátom na testovanie zariadení na holenie. 

Vo výslednom videu sa dozvieš, ako to celé dopadlo a či z testu vzišiel ako víťaz Xiaomi strojček alebo klasická žiletka. Šajmo a Žolik hodnotili tri základné faktory, a to kvalitu, komfort a čas. Chalani si oholili polovicu tváre každým zo zariadení a výsledok sa už dozvieš v samotnom videu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia