Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2019, 12:45
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Steve bol 17 rokov nezvestný, teraz našli v lese časti jeho tela. V Banskej Bystrici sa odohrala ohavná vražda

ZAUJÍMAVOSTI VRAŽDA
Uložiť Uložené

Nemec s manželkou zo Slovenska mali vo vzťahu problémy. Tá ich vyriešila radikálne.

Nemec Steve býval spolu so svojou manželkou v Banskej Bystrici, v roku 2002 sa však stal nezvestným. Nezvestným už nie je, v máji tohto roku našli jeho kosti, informuje Polícia Slovenskej republiky.

Steve bol 17 rokov nezvestný, teraz našli v lese časti jeho tela. V Banskej Bystrici sa odohrala ohavná vražda
Zdroj: Facebook / Polícia Slovenskej republiky

Manželia mali nezhody, často sa hádali. Jeho manželka toho mala pravdepodobne dosť a chcela sa ho zbaviť, no tak, aby sa dostala k jeho majetku. Pár dní pred Vianocami roku 2002 sa mala s inou osobou dohodnúť na jeho zabití.

Celý incident sa podľa dôkazov odohral takto: muža najskôr omámila liekmi, ktoré nevedomky vypil. Neskôr do domu pravdepodobne prišli vykonávatelia vraždy, podľa všetkého im nechala pootvorené dvere. Steva mali zbiť a zviazať do plachiet.

Odporúčané
Slovák fyzicky a psychicky týral ženu 2 mesiace. Nezabrala komunikácia agresívneho muža s vyjednávačom, musela zasiahnuť polícia Slovák fyzicky a psychicky týral ženu 2 mesiace. Nezabrala komunikácia agresívneho muža s vyjednávačom, musela zasiahnuť polícia 1. septembra 2019, 13:00

Neskôr ho mali naložiť do kufra auta, kde sa však prebral. V boji o život tak vykopol zadné sedadlá auta. Muži si to všimli a údermi do hlavy  ho priviedli späť do bezvedomia. Keď dorazili do lesa, mlátili ho, až kým sa nehýbal a neprestal komunikovať. Následne ho ešte bodli do krku.

Steve bol 17 rokov nezvestný, teraz našli v lese časti jeho tela. V Banskej Bystrici sa odohrala ohavná vražda
Zdroj: facebook/ Polícia Slovenskej republiky

V lese ho mali zahrabať konármi a nechať vykrvácať. Neskôr pravdepodobne auto umyli, poliali benzínom a nechali zhorieť do tla. Časti tela objavili v máji tohto roka, bezpochyby patria Stevovi.

Obvinení sú Katarina K., Marek S. a Herbert P., ktorí majú od 38 do 40 rokov. V prípade, že im vinu dokážu, hrozí im odňatie slobody na 12 až 15 rokov, prípadne výnimočný trest. Všetci traja sú momentálne vo väzbe.

Odporúčané
Policajný vyjednávač: Zachraňoval som aj cez Messenger, za celú kariéru mi skočil len jeden človek (Rozhovor) Policajný vyjednávač: Zachraňoval som aj cez Messenger, za celú kariéru mi skočil len jeden človek (Rozhovor) 8. augusta 2019, 14:28
Domov
Zdieľať
Diskusia