Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2019, 8:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine údajne udal Cardi B. Tvrdí, že je členkou nebezpečného gangu

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Dúhový raper pokračuje v udávaní raperov, okrem Cardi B hovorí aj o členstve Jima Jonesa a ďalších.

6ix9ine aktuálne robí pred súdom všetko pre to, aby sa dostal na slobodu. Úradom vyrozprával celý príbeh o existencii nebezpečného gangu Nine Trey. Odhalil podrobnosti každého trestného činu a spojil ich s jednotlivými členmi. Je veľmi pravdepodobné, že keď sa bude súdu jeho výpoveď páčiť, v januári by sa mohol dostať von, a tak sa rozhodol, že spraví aj niečo naviac. 

Odporúčané
Tekashimu nakladajú najznámejší raperi planéty: Na súde hralo Gummo, 6ix9ine udal populárneho kolegu a priznal úplatky Tekashimu nakladajú najznámejší raperi planéty: Na súde hralo Gummo, 6ix9ine udal populárneho kolegu a priznal úplatky 19. septembra 2019, 21:21

Z informácií Pitchforku vyplýva, že dúhový raper údajne spojil s gangom Bloods aj meno Jima Jonesa a populárnej raperky Cardi B. Aj keď prepis jeho výpovede zverejnený Complexom túto skutočnosť popiera, samotná interpretka mala potrebu vyjadriť sa na Twitteri.

Príspevok po chvíli vymazala, informovala v ňom však, že nie je členkou 9 Trey, ale Brim. Členstvo v Bloods teda nepoprela, pravdou však ostáva, že sa za to ani nikdy nehanbila. Pre Billboard poprelo údajné Tekashiho vyhlásenie aj vydavateľstvo Atlantic Records. 

Domov
Zdieľať
Diskusia