Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. septembra 2019, 20:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Aless po remixe na Rockstar opäť spieva po anglicky, vozí sa pri tom na Tesle. Rapové duo tvorí s americkým interpretom

HUDBA
Uložiť Uložené

Slovenská raperka avizuje spoločný album s americkým raperom menom Raz Simone.

Speváčka a raperka Aless sa v aktuálnom roku vrátila s ďalším albumom s príznačným názvom Druhá Šanca, na ktorom podrobne vysvetľuje aj to, čo bolo dôvodom jej niekoľkomesačnej odmlky. Už skôr avizovala, že v rámci tvorby spolupracuje aj so zahraničným interpretom a ich spoločnú prvotinu sme mali možnosť počuť práve na zatiaľ poslednom albume. 

Zároveň sme sa dozvedeli, že spolu chystajú spoločný projekt, ktorý je, zdá sa, na spadnutie. Dnes sa fanúšikovia dočkali prvej plnohodnotnej ukážky s názvom Southside, ktorej nechýba ani vizuálne spracovanie. V ňom máme možnosť vidieť dvojicu, ako sa preváža na Tesle. 

Novinka je špecifická aj tým, že sa na nej Aless napriek, alebo možno práve kvôli negatívnej skúsenosti s remixom na Rockstar, vracia k spevu v angličtine. Nezabúda ani na rodný jazyk, zdá sa však, že aj na albume bude chcieť využiť prvky z oboch jazykov. Hodnotenie necháme na teba. 

Odporúčané
Samey, Separ, Rytmus alebo P.A.T. podľa neho rapujú do kradnutej hudby. Kto má pravdu? (Rozhovor) Samey, Separ, Rytmus alebo P.A.T. podľa neho rapujú do kradnutej hudby. Kto má pravdu? (Rozhovor) 15. septembra 2019, 11:13
Domov
Zdieľať
Diskusia