Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. septembra 2019, 19:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Desperado, Šakal alebo Tony. Čo dnes robia známe postavy z reality Show VyVolení?

REFRESHER EGO FOBIA KID FRESHNEWS
Uložiť Uložené

V najnovších Freshnews sme si pre teba pripravili krátku reportáž, ktorá je po 14 rokoch sondou do reality show VyVolení.

 

Od dnešného dňa sa môžeš tešiť na slovenské Freshnews dvakrát týždenne. Aktuálne reportáže a novinky budeme prinášať na náš YouTube kanál každý pondelok a štvrtok o 18:00.

V najnovšom pokračovaní sa dozvieš, čo po 14 rokoch od skončenia robia účastníci populárnej reality show Vyvolení. S väčšinou z nich sa nám podarilo aj skontaktovať, a tak nám prezradili, čo sa po vypadnutí dialo a víťazka odhalila, ako si užila výhru 120-tisíc eur. 

Okrem toho sme sa pozreli aj na novinky zo sveta hudby či technológií. Slovensko zároveň včera pobavil vodič z Malaciek, ktorý sa so zatiaľ nevysvetliteľných dôvodov dostal na lávku pre peších so svojim Mercedesom. Okoloidúcim sa podarilo zachytiť ho na videu, ktoré zverejnila polícia na facebookovej stránke. 

Povieme si aj čosi o najväčšom e-športovom podujatí v strednej Európe, darovaní krvi a mafiánskej dvojici známej ako Diničovci, ktorých sa každý  v Bratislave bál. 

Odporúčané
Čo dnes robia účastníci šou VyVolení? Z Orviskej sa stala známa moderátorka, Šakal mal opletačky so zákonom Čo dnes robia účastníci šou VyVolení? Z Orviskej sa stala známa moderátorka, Šakal mal opletačky so zákonom 18. septembra 2019, 14:45
Domov
Zdieľať
Diskusia