Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. septembra 2019, 12:11
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Filmový Breaking Bad s názvom El Camino bude drahší než finálna séria. Vráti sa viac než 10 známych postáv

Filmový Breaking Bad s názvom El Camino bude drahší než finálna séria. Vráti sa viac než 10 známych postáv
Zdroj: AMC
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Stíhaš do premiéry zhliadnuť všetky série?

Pokiaľ sa radíš medzi fanúšikov seriálu Breaking Bad, celovečerný film El Camino je tu práve pre teba. Tvorcovia síce spočiatku zvažovali, že snímku natočia spôsobom, aby zaujala aj divákov, ktorí ešte s Breaking Bad nemali tú česť, no nakoniec z tejto myšlienky spadlo.

Ak ste po 12 rokoch od vysielania Breaking Bad seriál ešte nevideli, pravdepodobne s tým (filmom) teraz nezačnete. V prípade, že sa tak stane, dúfam, že tento film bude na určitom leveli fungovať, ale nemám žiadne pochyby o tom, že si ho zas tak úplne neužijete. Nespomaľovali sme, aby sme neznalcom Breaking Bad vysvetľovali jednotlivé udalosti,“ prezradil pre The Hollywood Reporter tvorca Vince Gilligan.

Odporúčané
Photoshop v reálnom živote Photoshop v reálnom živote 8. mája 2012, 20:23

Myšlienka vytvorenia pokračovania mala podľa Gilligana vzniknúť pri uvažovaní nad tým, čo sa vlastne stalo s Jessem. Bol po závere seriálu šťastný alebo sa opäť dostal do problémov? Práve na túto otázku nám dá odpoveď celovečerák El Camino. Spočiatku mal však Gilligan v pláne vytvoriť iba kraťas, no keď zistil, že má dostatok nápadov na celovečernú snímku, neváhal.

V Breaking Bad filme nás čaká viac ako 10 známych hrdinov. Užijú si ho aj neznalci seriálu?
V Breaking Bad filme nás čaká viac ako 10 známych hrdinov. Užijú si ho aj neznalci seriálu? Zdroj: Netflix

Predstaviteľ Jesseho Pinkmana Aaron Paul bol so záverom seriálu spokojný a nechcel, aby sa filmovou verziou mohol znehodnotiť. Dôvera v Gilligana však bola väčšia, ako jeho obavy. „Hovoríme o Vinceovi (Gilliganovi). Nasledoval by som ho aj do ohňa. Natoľko tomuto mužovi dôverujem. Urobil by som čokoľvek, o čo by ma požiadal,“ zveril sa nadšený herec pre THR.

Odporúčané
Zoznámte sa s Ippo, napoly somárom a napoly zebrou Zoznámte sa s Ippo, napoly somárom a napoly zebrou 13. novembra 2013, 0:05

El Camino sa natáčalo 50 dní v starých dobrých končinách Albuquerque, pričom filmári opätovne využili viaceré známe lokácie zo seriálu. Aby však dokázali utajiť nakrúcanie pred verejnosťou, museli Paula presúvať súkromným lietadlom a štáb požiadať o diskrétnosť.

Podľa informácií portálu THR by sme mali v 2 hodiny dlhom filme vidieť viac ako 10 postáv, ktoré mali svoju menšiu či väčšiu rolu v geniálnom pôvodnom seriáli. THR potvrdilo, že ide napríklad o Skinnyho Petea (Charles Baker) a Badgera (Matt L. Jones). Rozpočet filmu je obrovský a údajne mal presiahnuť dokonca finálnu sériu, ktorej jedna časť z celkových 18 vyšla zhruba na 6 miliónov dolárov.

Nakrúcanie El Camino Gilligana inšpirovalo k tomu, aby začal v budúcnosti natáčať filmy (ide o jeho režijný filmový debut), no taktiež od neho môžeme očakávať ďalší seriál. Názvy projektov a predpokladané dátumy premiér ale pochopiteľne neprezradil. El Camino bude na Netflixe dostupné od 11. októbra (říjen) tohto roku. Viac informácií o snímke nájdeš v tomto vlákne.

V Breaking Bad filme nás čaká viac ako 10 známych hrdinov. Užijú si ho aj neznalci seriálu?
V Breaking Bad filme nás čaká viac ako 10 známych hrdinov. Užijú si ho aj neznalci seriálu?
Domov
Zdieľať
Diskusia