Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. septembra 2019, 19:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Väčšina scény by si zaslúžila disstrack, tvoj obľúbený raper je lacný žebrák, odkazuje Pil C

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

Pil C ešte pred vydaním tretieho sólového albumu vydáva spoluprácu s Cashanova Bulharom.

 

Pil C aktuálne chystá vydanie tretieho sóla, ktorý by mal uzrieť svetlo sveta po skoro dvoch rokoch pauzy od tvorby. Síce vždy aktívne koncertoval, do štúdia sa zavrel až počas leta a už na základe prvej vydanej ukážky RBMK a samotných reakcií súdime, že si fanúšikovia prišli na svoje. 

Dátum releasu je naplánovaný na 28. októbra, ešte pred tým však hlava Comebackgangu prichádza s novinkou, na ktorej spolupracuje s Cashanova Bulharom. Český raper z crew DVOJLITRBOYZZ je známy svojím pankáčskym prístupom, čo sa koniec koncov prejavilo aj v tomto prípade na novinke s názvom Kariera Neni.

Ide o klasickú reprezent záležitosť, v ktorej opisujú svoj rapový život a napovedajú o tom, čo presne im vadí na kolegoch. Hudobnú produkciu v tomto prípade doplnil Voodoobeats a dočkali sme sa aj jednoduchého vizuálu z Prahy.

Odporúčané
Pil C: Vizuál na RBMK stál ako pár bežných slovenských rapových klipov, začíname natáčanie Peroxidu 3 Pil C: Vizuál na RBMK stál ako pár bežných slovenských rapových klipov, začíname natáčanie Peroxidu 3 29. augusta 2019, 13:10
Domov
Zdieľať
Diskusia