Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. septembra 2019, 12:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Speváčka Billie Eilish počas koncertu vybuchla smiechom, keď fanúšicka počas vystúpenia reagovala na text skladby

HUDBA BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Aj keď ide o vážnu skladbu pojednávajúcu o psychických problémoch, Billie Eilish sa nezvládla nezasmiať.

Billie Eilish už pravdepodobne stihla nazbierať veľa zážitkov zo svojich živých vystúpení, v rámci aktuálneho turné si však pripisuje aj skutočnosť, že ju počas jednej z najvážnejších pesničiek dokázala rozosmiať fanúšička. Počas živej prezentácie skladby Xanny pojednávajúcej o tom, že nepotrebuje lieky, aby sa cítila lepšie, ju totiž vtipne doplnila návštevníčka vystúpenia v prednej rade. 

Odporúčané
Kto je brat Billie Eilish a prečo je najdôležitejšou osobou v jej kariére? Kto je brat Billie Eilish a prečo je najdôležitejšou osobou v jej kariére? 18. septembra 2019, 10:46

Keď Billie zaspievala „better off without them“ (v preklade lepšie bez nich) a chcela pokračovať s depresívnym textom, niekto zakričal „PERIOD“ (v preklade menštruácia). Aj keď sa popová hviezda chvíľu snažila, nepodarilo sa jej smiech potlačiť a sekundu na to naozaj vybuchla smiechom. Keďže je aj v mladom veku profesionálkou, veľmi rýchlo nabehla naspäť a koncert odspievala bez problémov až do konca. 

Pre fanúšikov je však v prvom rade dobrou správou to, že ich obľúbená hviezda sa dokázala po predchádzajúcich problémoch vrátiť na pódium v plnej sile a spievať minimálne tak dobre ako doteraz. 

Domov
Zdieľať
Diskusia