Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. septembra 2019, 12:38
Čas čítania 0:00
Antonín Havlík

Sousedi friendly jak Flanders a pod voknama řvou skaters. Paulie Garand jezdí na kole svým hoodem

HUDBA
Uložiť Uložené

Devátý a zároveň poslední klip z aktuálního alba DANK je venku.

Paulie Garand a Kenny Rough na svém youtubovém kanálu představili v pořadí již devátý videoklip z alba DANK, které vyšlo loni v listopadu. Jedná se zároveň o poslední klip z tohoto alba.

Odporúčané
Paulie Garand: Rap je teď Gucci všude, kam se podíváš (Rozhovor) Paulie Garand: Rap je teď Gucci všude, kam se podíváš (Rozhovor) 14. júla 2019, 17:00

Skladba Harantstrasse nostalgicky pojednává o Paulieho hoodu kdesi pod Ještědem, kde společně se svou rodinou a partou přátel prožil dětství a období puberty. „Harantstrasse víš, tady nejde o krk, sousedi friendly jak Flanders a pod voknama řvou skaters, ať jdu ven – beru okřídlenej vůz a letim do ulic,“ rapuje svou flow Paulie. 

Video režírovali ZNDKSPSK a Pablo Bambino. Pokud ještě album náhodou nemáš poslechnuté, nezapomeň tak učinit na jakýchkoli streamovacích službách a nebo přímo na youtube kanálu Ty Nikdy.

Domov
Zdieľať
Diskusia