Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2019, 9:05
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Luxus na taliansky spôsob alebo ako si dopriať najlepšiu dovolenku v živote

Luxus na taliansky spôsob alebo ako si dopriať najlepšiu dovolenku v živote
Zdroj: Slovakia Sotheby's International Realty
KULTÚRA
Uložiť Uložené

8 spální, absolútne súkromie a hladina mora na dosah ruky. Vila v Porto Cerve si ťa získa.

Cestovanie a spoznávanie nových krajín je súčasťou životov väčšiny populácie, pričom my nie sme výnimkou. Rovnako nás láka exotika ako aj Európa, ktorá ponúka množstvo dych vyrážajúcich destinácií stojacich nielen za pozornosť, ale taktiež návštevu. 

Porto Cervo na slnečnej Sardínii je jednou z nich, o čom sa dnes sám presvedčíš. Pozrieme sa totiž na lukratívnu nehnuteľnosť situovanú takmer priamo na pobreží Stredozemného mora, ktorá prešla v roku 2017 kompletnou rekonštrukciou. 

Majiteľ si dal záležať nielen na exteriérovej časti, kde dominuje hlavne zeleň a bazén s morskou vodou, ale aj na interiéri, ktorému doprial nadčasové vybavenie. Určite pritom nešlo o ľahkú úlohu, keďže vila disponuje až 8 spálňami a 7 kúpeľňami. Vila avšak stojí za to a nepochybujeme o tom, že dokáže prilákať hostí vyhľadávajúcich komfort a súkromie, ktoré je samozrejmosťou aj napriek nehnuteľnostiam v susedstve. 

Viac podobných nehnuteľností nájdeš na webe Slovakia Sotheby's International Realty.

Domov
Zdieľať
Diskusia