Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2019, 20:45
Čas čítania 0:00
Vl Mi

V Minecrafte nespravil ani jeden jediný krok, no aj tak zabil Ender Dragona a vyhral celú hru. Takto sa mu to podarilo

TECH MINECRAFT
Uložiť Uložené

Minecraft ponúka stále nové a nové výzvy.

Zdalo sa, že Fortnite v popularite nikto neprekoná. Zrazu však prišlo znovuzrodenie Minecraftu a celý herný svet sa obrátil hore nohami. Ku klasike sa vrátili najväčší streameri a youtuberi, celá komunita opäť ožila a hra je na výslní. Na streamovacích platformách je jednotka síce Fortnite, no Minecraft sa značne dotiahol.

Odporúčané
PewDiePie dostal Minecraft opäť na výslnie, aj slovenskí youtuberi hrajú kockatú hru PewDiePie dostal Minecraft opäť na výslnie, aj slovenskí youtuberi hrajú kockatú hru 15. júla 2019, 12:44

Rôzne módy, vlastné svety, netradičné výzvy. Minecraft nie je len o porazení Ender Dragona, ani náhodou. Je to cieľ, ktorý by si mal dosiahnuť, no hra vtedy ani zďaleka nekončí. Stále máš čo robiť, stále je čo vymyslieť. Medzi hráčmi sú však aj špekulanti, ktorí si chcú hru okoreniť a poraziť draka iným, nezvyčajným spôsobom. Medzi takých patrí aj youtuber TheHeightAdvantage. Ten nespravil počas hrania ani jeden jediný krok, no aj napriek tomu sa mu podarilo hru vyhrať.

Pýtaš sa ako? No, musíš mať veľa nervov a trpezlivosti. A potrebuješ loď. Veľa lodí. Vo vyše 8-minút trvajúcom videu môžeš vidieť krkolomnú cestu za vytúženým víťazstvom. Pohyboval sa pomocou lode a vo videu ukázal hneď niekoľko spôsobov, ako sa dá pohybovať. Napríklad aj prasiatkom. To jeho sa volalo Little Timmy, no proti Ender Dragonovi nebojovalo. Nedopatrením zahynulo počas cesty za víťazstvom.

V závere videa youtuber bojuje proti drakovi. Okolo seba má lode, vďaka ktorým účinne bojuje proti endermanom. Keďže sa nemôže pohybovať, má niekoľko spôsobov, ako sa vysporiadať s útokmi nepriateľov. Hráčovi trvalo približne 30 hodín, dokým to celé zvládol. Tak čo, vyskúšaš to?

Domov
Zdieľať
Diskusia