Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2019, 17:57
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Puberťáci chcú mať sex úplne s každým a so všetkým. 3. séria Big Mouth sa dotkne incestu a nových hormónov

Puberťáci chcú mať sex úplne s každým a so všetkým. 3. séria Big Mouth sa dotkne incestu a nových hormónov
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY BIG MOUTH
Uložiť Uložené

Oficiálny trailer 3. série Big Mouth sľubuje ešte viac šialeností než doteraz.

Dlhé čakanie na Big Mouth je na konci. 2. séria skončila zle najmä pre Andrewa, my sa však už nemôžeme dočkať, aké to celé bude mať následky a kam sa postavy pohnúť. Oficiálna synopsa od Netflixu hovorí, že 3. séria sa zameria už tradične na pubertu, zmeny, ktoré prináša, sexualitu, orgazmus, fotky penisov, ženský hnev, závislosť na telefónoch a mnohé ďalšie. 

Big Mouth zrejme vystúpi o level vyššie a pokryje ďalšie témy týkajúce sa nielen puberťákov. Vynikajúci komediálny seriál od Netflixu sme ti odporúčali už aj v tomto článku. Trailer pre 3. sériu nie je nijako spoilerový pre minulé časti, a tak si ho pokojne pusti a rozhodni sa, či dáš animáku šancu. Jeho netradičný humor, skvelé postavy a hláškujúce hormóny sa ti okamžite dostanú pod kožu. 

Jednou z najväčších noviniek je Thandie Newton, ktorá nahovorí Hormone Mistress pre Missy.  Nové diely budú na Netflixe dostupné od 4. októbra.

Domov
Zdieľať
Diskusia