Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2019, 9:57
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ed Sheeran reaguje na obvinenia z príživníctva a krádeže štýlu od legendy britskej grime scény

HUDBA ED SHEERAN
Uložiť Uložené

Spevák sa rozhodol Wileymu na obvinenia odpovedať, na rozdiel od raperov však reaguje veľmi jemne a snaží sa celú situáciu vysvetliť a podložiť.

Wiley je právom považovaný  za krstného otca grime štýlu, minimálne v Británii. Je stále rešpektovaným hudobníkom, zároveň je známy tým, že aspoň z času na čas rád rozvíri vody, obzvášť, keď mu to práve vyhovuje. Keďže má práve tesne pred vydaním projektu Godfather 3, za cieľ si vybral pravdepodobne najúspešnejšieho popového speváka na planéte. 

Ed Sheeran na svojom najnovšom projekte nahral aj skladbu so Stormzym – ďalším populárnym grime raperom. To však Wiley vyhodnotil ako pokus o priživenie sa a kradnutie štýlu kvôli tomu, aby Ed Sheeran nazbieral viac fanúšikov.

Odporúčané
Do Eda Sheerana sa obúva legenda grime scény. Kradne štýl, aby sa zapáčil rapovým fanúšikom Do Eda Sheerana sa obúva legenda grime scény. Kradne štýl, aby sa zapáčil rapovým fanúšikom 25. augusta 2019, 19:47

Svoje rozhorčenie legendárny Brit predviedol pred niekoľkými týždňami na Instagrame a Twitteri. A prilial aj v nedávnom rozhovore pre BBC Radio, kde Sheerana A Drizzyho označil za dvoch najväčších príživníkov na planéte. 

Pravdepodobne to bol pre Eda impulz, aby konečne zareagoval v rozsiahlom príspevku. V porovnaní s bežnými reakciami raperov, na ktoré sme zvyknutí, ide o podstatne menej konfliktnú odpoveď, v ktorej sa popová hviezda snaží vysvetliť, že pre neho Wiley nepredstavuje nepriateľa, práve naopak. Pripomína mu ich staršie spoločné skladby, a tiež skutočnosť, že rád spolupracuje s 90 % umelcami, ktorí ho oslovia a zároveň ich osobne pozná.  

Vysvetľuje aj arogantné slová skladby You need me man, I don't need you a vyjadrenie zakončuje tým, že sa teší na Wileyho chystaný album. Zároveň dáva na známosť, že toto sú posledné slová, ktoré tejto téme venoval. 

Odporúčané
Turné Eda Sheerana zarobilo už 740 miliónov dolárov. Spevák pokoril svetový rekord U2 z roku 2011 Turné Eda Sheerana zarobilo už 740 miliónov dolárov. Spevák pokoril svetový rekord U2 z roku 2011 2. augusta 2019, 21:27
Domov
Zdieľať
Diskusia