Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2019, 19:30
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rapujú slovenskí interpreti do kradnutých beatov?

REFRESHER FRESHNEWS REFRESHER+
Uložiť Uložené

Kauza, ktorej iniciátorom bol producent Kingpin, má dohru a on sám stále objavuje nové skopírované a ukradnuté hudby. Kto má pravdu?

V najnovších Freshnews sme si pre teba pripravili reportáž, v rámci ktorej sme zhrnuli kauzu, ktorú pred pár dňami rozbehol na svojom Instagrame producent Kingpin. Ten postupne odhaľuje množstvo zahraničných hudobných produkcií, ktoré sa nápadne podobajú na tie domáce. K situácii sa vyjadrili aj samotní beatmakeri. Niektorí z nich sa dokázali obhájiť, a tak je len na posúdení poslucháčov, či považujú ich tvorbu za dostatočne kreatívnu. 

Okrem toho sme sa boli pozrieť na jedno tajné miesto s nádherným výhľadom na Bratislavu, kam nás zobral talentovaný fotograf. Prezradil nám, ako je možné sa na uzavreté miesta dostať, nie je to však také jednoduché. 

Vo videu sa taktiež dozvieš čosi viac o ďalšom chystanom ročníku Fashion LIVE! a dobrou správou je, že od aktuálneho týždňa sa budeme pri formáte Freshnews stretávať hneď dvakrát týždenne. Nezabudni si nás na slovenskom kanáli zapnúť aj vo štvrtok o 18:00.

Odporúčané
Samey, Separ, Rytmus alebo P.A.T. podľa neho rapujú do kradnutej hudby. Kto má pravdu? (Rozhovor) Samey, Separ, Rytmus alebo P.A.T. podľa neho rapujú do kradnutej hudby. Kto má pravdu? (Rozhovor) 15. septembra 2019, 11:13
Domov
Zdieľať
Diskusia