Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2019, 7:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zuzana Kraváriková sa prezliekla za Kaliho, spoločne si zaspievali duet. Ktorý je ten pravý?

HUDBA KALI OTECKOVIA
Uložiť Uložené

Paradoxne padol výber na skladbu Nejsom ten pravý.

Herečka Zuzana Kraváriková je v súčasnosti jedným z najväčších ťahákov show Tvoja tvár znie povedome. V druhom kole padol výber na skladbu Nejsom ten pravý od Kaliho, ktorá má aktuálne už viac ako 16 miliónov prehratí na YouTube, predstavovať netreba ani samotného autora. 

Predstaviteľka Dorky má za sebou štúdium na konzervatóriu, zároveň sa ešte pred účinkovaním v seriáli venovala spevu, hre na gitare a klavíri, k hudbe má teda prirodzene blízko. To sa prejavilo aj počas obľúbenej markizáckej show. K originálu sa jej podarilo priblížiť veľmi dobre, na atraktivite pre divákov pridal aj fakt, že sa na pódiu objavil Kali. 

V tomto prípade patrí pochvala aj pracovníkom v maskérni. Dokonca máme možnosť vidieť, že majú na sebe obaja oblečenie ako raper v pôvodnom videoklipe. Porota podľa očakávaní Zuzanu Kravárikovú pochválila a diváci sa bezpochýb tešia na to, čo predvedie nabudúce. 

Odporúčané
V Oteckoch zažil mladý pár Dorka a Luky prvú sexuálnu skúsenosť. Na hrátky 18-ročných hercov diváci reagujú rozporuplne V Oteckoch zažil mladý pár Dorka a Luky prvú sexuálnu skúsenosť. Na hrátky 18-ročných hercov diváci reagujú rozporuplne 6. júna 2019, 16:56
Domov
Zdieľať
Diskusia