Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2019, 12:59
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Počas nočných bitiek na Obchodnej ulici zasahovala polícia aj záchranka. Zadržali 18-ročného Čecha

ZAUJÍMAVOSTI BITKA
Uložiť Uložené

V centre hlavného mesta sa v noci strhli viaceré bitky.

V noci z piatka na sobotu bolo v Bratislave opäť rušno. Miestom činu bola aj tentokrát notoricky známa Obchodná ulica. Krátko po jednej hodine museli zasahovať bratislavskí policajti pri viacerých bitkách. Informoval o tom hovorca bratislavskej mestskej polície Peter Pleva.

Muži zákona boli vyslaní v noci na križovatku Obchodnej a Poštovej ulice. Na drsnú potýčku dvoch ľudí ich upozornili priemyselné kamery, ktoré celý konflikt zaznamenali. Jeden zúčastnený dokonca upadol do bezvedomia. Privolaná zdravotná pomoc odviezla mladíka do nemocnice.

Odporúčané
Bitka na Obchodnej ulici v Bratislave: 17-ročný mladík sa pokúsil z miesta činu utiecť Bitka na Obchodnej ulici v Bratislave: 17-ročný mladík sa pokúsil z miesta činu utiecť 3. septembra 2019, 13:38

„Hliadkou bol zároveň na osobnej slobode obmedzený 18-ročný Čech, ktorý bol následne predvedený na oddelenie Policajného zboru,“ priblížila polícia. Neskôr sa však na Obchodnej strhla ďalšia bitka. 

„Do pästného súboja sa zapojilo desať ľudí, pričom aj tento si vyžiadal štyri zranené osoby,“ tvrdí orgán. Druhá bitka sa strhla na zastávke mestskej hromadnej dopravy. Jednu zo zranených osôb museli previezť do nemocnice, ostatných ošetrili na mieste.

Odporúčané
Je Obchodná ulica nebezpečná? V centre hlavného mesta sme strávili celú noc, stretli sme desiatky policajtov Je Obchodná ulica nebezpečná? V centre hlavného mesta sme strávili celú noc, stretli sme desiatky policajtov 16. júna 2019, 12:20
Domov
Zdieľať
Diskusia