Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2019, 16:08
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tekashimu údajne smrť nehrozí, sedí s ďalšími udavačmi. Jeho rodina sa však bojí likvidácie

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Prípad amerického rapera sa o pár dní dočká rozuzlenia, aktuálne však prichádzajú obavy v súvislosti so zverejnenými dokumentmi od prokurátorov.

Budúci týždeň začína Tekashiho veľký súdny proces, na ktorý čakal vo väzení skoro 10 mesiacov. Prvé dní po zatknutí síce ešte odolával, nakoniec sa však ku všetkým trestným činom priznal, uzavrel dohodu o vine a treste a taktiež federálnej polícii sľúbil, že výmenou za slobodu udá všetkých členov nebezpečného gangu Nine Trey. 

Vyplýva to aj z dokumentov, ktoré pred pár dňami zverejnila prokuratúra. Dozvedáme sa z nich, čo všetko 6ix9ine povie, aby sa vyhol 47 rokom za mrežami. Odhalí všetko, čo jednotliví členovia spáchali a taktiež oficiálne odkryje ich prezývky, vďaka čomu budú môcť vyšetrovatelia objasniť získanú komunikáciu. 

Väčšina členov nebezpečného gangu sa už dokonca stihla priznať a pomaly sú im vymeriavané tresty – najčastejšie vo výške niekoľkých desiatok mesiacov s prihliadnutím na skutočnosť, že boli ochotní spolupracovať. Dopustili sa hlavne ozbrojeného výtržníctva. 

Odporúčané
6ix9ine financoval nebezpečný gang, aby mohol páchať trestné činy. Prokuratúra zverejnila jeho udavačské svedectvo 6ix9ine financoval nebezpečný gang, aby mohol páchať trestné činy. Prokuratúra zverejnila jeho udavačské svedectvo 11. septembra 2019, 19:10

Dnes už nikto nepochybuje, že Tekashi je udavač. V terminológii gangov však platí, že stať sa snitchom a začať spolupracovať s políciou je to najhoršie, čo môže jeho člen spraviť, a tak sa zároveň očakáva, že môže byť v nebezpečí.

Podľa TMZ však všetko nasvedčuje tomu, že raperovi nič nehrozí. A to dokonca ani od ostatných väzňov, keďže je podľa dostupných informácií umiestnený v zariadení, kde sa nachádzajú výhradne udavači. Všetko je zariadené tak, aby sa s nikým iným nestretával. 

Portál ďalej informuje, že sa pojednávania nezúčastní ani Tekashiho najbližšia rodina. Dôvodom má byť strach z likvidácie, vzhľadom na to, že si uvedomujú, aké môže byť udavačstvo nebezpečné. 

Odporúčané
6ix9ine zaplatil 20-tisíc dolárov za streľbu na Chief Keefa 6ix9ine zaplatil 20-tisíc dolárov za streľbu na Chief Keefa 13. februára 2019, 10:09
Domov
Zdieľať
Diskusia