Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2019, 14:45
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Disney+ bude vysielať animované klasiky, ako seriálový Spider-Man či X-Men

Disney+ bude vysielať animované klasiky, ako seriálový Spider-Man či X-Men
Zdroj: Marvel / Fox Kids Network
FILMY A SERIÁLY DISNEY+
Uložiť Uložené

Streamovacia služba od Disney ponúkne skutočne mnohé klenoty.

Disney pri svojej streamovacej službe nebude samozrejme tvoriť iba originálny obsah, ale vsadí taktiež na staré známe hity, akým je určite aj seriálový Spider-Man (1994) či X-Men (1992). Pokiaľ si na jednom z týchto projektov ako nadšenec Marvelu kedysi letel, môžeš sa už čoskoro vrátiť do starých čias.

Týmto však výpočet animovaných marveloviek rozhodne nekončí. Podľa príspevku na Twitteri od Disney+ sa môžeš tešiť ďalej na Spider-Woman (1979), Spider-Man (1981), Spider-Man and his Amazing Friends, Iron Man (1994), Incredible Hulk, Silver Surfer či Spider-Man Unlimited. Treba však dodať, že ide len o ochutnávku a výber klasických seriálových komiksoviek nemusí byť stále konečný.

V porovnaní s nedávno oznámeným spustením Apple TV Plus  bude stáť Disney+ o dva doláre navyše, a teda presne $ 6,99. Tento drobný rozdiel však zrejme málokoho odradí. Zatiaľ čo potenciálni záujemcovia nie sú z ponúkaného obsahu streamovacej služby od Apple príliš nadšení, štúdio Disney si pre divákov pripravilo hneď niekoľko veľmi očakávaných projektov.

Za príklad stačí, aby sme si spomenuli hraný seriál zo sveta Star Wars s názvom The Mandalorian či viacero seriálov zo sveta čoraz populárnejšieho MCU. Vôbec by sme sa preto nečudovali, keby Disney+ išlo poriadne „na dračku“, zatiaľ čo streamovací servis od Apple nemusí dopadnúť vôbec slávne. Ale kto vie, nechajme sa prekvapiť.

Odporúčané
Počúvaj snippet k debutovému albumu MØ Počúvaj snippet k debutovému albumu MØ 3. januára 2014, 18:55
Domov
Zdieľať
Diskusia