Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2019, 11:31
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Po 22 rokoch sa podarilo nájsť telo strateného muža. Všetko vďaka Google Earth

ZAUJÍMAVOSTI GOOGLE SMRŤ
Uložiť Uložené

Muž si pozeral miesto, kde vyrastal a v rybníku si všimol vrak auta.

William Moldt zmizol pred 22 rokmi, nikto o ňom nič nevedel a rodina mala množstvo nezodpovedaných otázok. Dnes môžu prípad uzavrieť a to všetko vďaka Google Earth, informuje miestna polícia.

V čase, keď o ňom počuli naposledy mal 40 rokov. Bolo to 7. novembra 1997. Z baru zavolal priateľke, že o chvíľu príde domov a krátko potom z baru odišiel. Bol sám a videli ho, ako nasadá do auta. To bolo naposledy, čo ho niekto uvidel. Barmani počas vyšetrovania povedali, že v bare nepil a ani nevyzeral, že by bol pod vplyvom alkoholu.

 

Po 22 rokoch sa podarilo objasniť prípad zmiznutia muža. Všetko vďaka Google Earth
Po 22 rokoch sa podarilo objasniť prípad zmiznutia muža. Všetko vďaka Google Earth Zdroj: google maps

Po 22 rokoch sa podarilo objasniť prípad zmiznutia muža. Všetko vďaka Google Earth
Po 22 rokoch sa podarilo objasniť prípad zmiznutia muža. Všetko vďaka Google Earth Zdroj: google maps

Teraz, 22 rokov neskôr, si iný muž, ktorý tam kedysi žil, pozeral okolie zo svojej mladosti na Google Earth. V rybníku medzi domami si niečo všimol, niečo, čo vyzeralo ako auto.

Stále poznal ľudí, ktorí bývali v okolí a poprosil známeho, aby zistil, o čo ide. Ten s použitím dronu zistil, že v rybníku skutočne je auto a kontaktoval políciu.

Auto, ktoré bolo po rokoch vo vode zničené vytiahli a vnútri našli kostru človeka. Pozostatky previezli na lekárske vyšetrenie, kde ich 10. septembra identifikovali ako nezvestného Williama Moldta.

Odporúčané
Na Google Maps sú niektoré miesta zamazané a utajené. Prečo ich nemôžeme vidieť a čo sa v týchto oblastiach deje? Na Google Maps sú niektoré miesta zamazané a utajené. Prečo ich nemôžeme vidieť a čo sa v týchto oblastiach deje? 1. februára 2017, 13:56
Domov
Zdieľať
Diskusia