Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2019, 9:51
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Instagram útočí na TikTok. Pracuje na novej funkcii, ktorú si obľúbia všetci milovníci krátkych videí

TECH INSTAGRAM TIKTOK
Uložiť Uložené

Instagram už dokázal pohltiť Snapchat a teraz sa chystá aj na TikTok.

Na verejnosť sa dostali screenshoty, ktoré napovedajú, že Instagram chystá implementovanie novej zásadnej funkcionality s názvom Clips. Z toho, čo máme možnosť vidieť na záberoch zverejnených na Twitteri inžinierkou Jane Manchun Wong, vyplýva, že najpopulárnejšia sociálna sieť súčasnosti má v pláne zaútočiť na TikTok. 

Odporúčané
Fotia sa polonahé, robia zvrátenosti a vytvárajú dokonalý obsah pre pedofilov. Kto sú eGirls? Fotia sa polonahé, robia zvrátenosti a vytvárajú dokonalý obsah pre pedofilov. Kto sú eGirls? 25. júla 2019, 17:29

Pri pohľade na zatiaľ zverejnené snímky máme možnosť vidieť, že vďaka novej funkcii by mali mať užívatelia Instagramu možnosť upravovať svoje krátke videá ešte kreatívnejšie.

Bude možné pridať niekoľko záberov za sebou, zrýchliť ich alebo spomaliť, pridať animácie a hudbu. Ide o element, vďaka ktorému sa stal TikTok atraktívnym, a tak je veľmi pravdepodobné, že Instagram chce zopakovať moment, keď pohltil Snapchat.

Vtedy sa mu podarilo napodobniť a ešte výrazne vylepšiť funkciu Stories. Zatiaľ nie je isté, kedy by mohla byť novinka v aplikácii implementovaná, všetko však nasvedčuje tomu, že sa budeme musieť pripraviť na zaujímavú zmenu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia