Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2019, 8:48
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Svet si uťahuje z nových bežeckých Crocsov Kanyeho Westa. Ľudia generujú nechápavé statusy a vtipné reakčné obrázky

MÓDA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Kanye West predstavil svoju extravagantnú verziu populárnych Crocsov inšpirovaných teniskami Yeezy a verejnosť má čo robiť, aby ho dokázala pochopiť.

Ešte počas leta mala jedna z dcér Kanyeho Westa na rodinnej snímke obuv, ktorá síce nápadne pripomínala populárne Crocsy, zároveň však do veľkej miery kopírovala siluetu tenisiek jej otca. Aktuálne Yeezy Mafia zverejnila aj ďalšie uniknuté fotografie rovnakých vzdušných penových prezuviek. 

Zároveň sa dozvedáme, že ide o oficiálny model, ktorý by sa mal ešte v tomto roku dostať do predaja pod oficiálnym názvom Yeezy Foam Runner. Bežecké Crocsy by sa mali údajne dočkať férovej cenovky, už tradične bude záujemcov v konečnom dôsledku zaujímať v prvom rade skutočnosť, koľko kusov bude vyrobených. Práve to z nich dokáže správiť vzácny, resp. absolútne nezaujímavý kúsok. 

Kanye West si do veľkej miery užíva reputáciu kontroverzného dizajnéra, a tak pravdepodobne nikoho neprekvapí, že mu konzervatívnejšia verejnosť už stihla vyjadriť názor. Ľudia si z jeho verzie Crocsov uťahujú, niektorí nevedia pochopiť ani to, prečo promo fotky vznikli na motorke, iní sa však už zmierili s tým, že o tento produkt bude aj tak obrovský záujem. 

Síce na nich nadávaš, nakoniec si ich aj tak budeš chcieť kúpiť

Ty vs. chalan, o ktorom hovorila, že sa o neho neho nemusíš obávať

 Niektorí sa na nich nedokážu ani pozrieť

 Nové Yeezy Crocsy vraj dokonca vyzerajú ako Pokémon

Domov
Zdieľať
Diskusia