Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2019, 16:22
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Video zaznamenáva, ako slovenskí lupiči ukradli hodinky za 500 000 € za bieleho dňa

ZAUJÍMAVOSTI KRÁDEŽ SLOVENSKO VIDEO
Uložiť Uložené

Odvaha týmto pánom nechýbala.

Včera počas dňa neznámi páchatelia vykradli zlatníctvo nachádzajúce sa v jednom z hotelov na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave. Podľa informácií polície muži rozbili sklenené vitríny a odcudzili hodinky v hodnote približne 500-tisíc eur. Zatiaľ nie je známe, koľko kusov luxusných hodiniek zmizlo. 

V ohrození bola aj predavačka. „Podľa doterajších informácií dvaja doposiaľ neznámi páchatelia vošli do priestorov predajne, pričom jeden z nich pod hrozbou použitia zbrane prikázal predavačke ľahnúť si na zem,“ píše polícia na Facebooku. Lúpež sa nakoniec zaobišla bez zranení, ochrancom zákona sa však stále nepodarilo zlodejov identifikovať. Žiadajú pre to o pomoc aj verejnosť. 

V novšom príspevku zverejnili okrem videa aj ďalšie fotografie mužov v motorkárskych prilbách. „Akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť k ich stotožneniu nám oznámte na bezplatné číslo polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo tu na Facebooku formou súkromnej správy,“ žiada polícia. 

 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia