Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. septembra 2019, 20:26
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Streamovacia služba od Apple bude lacnejšia ako Netflix či Disney+, spustia ju v novembri

Streamovacia služba od Apple bude lacnejšia ako Netflix či Disney+, spustia ju v novembri
Zdroj: Apple TV Plus
FILMY A SERIÁLY PROGRAM APPLE TV+
Uložiť Uložené

Streamovacie spoločnosti už čoskoro privítajú novú konkurenciu.

Aktualizácia: Ako poznamenal Tech Box, ukážky v rámci Apple TV Plus sú dostupné so slovenskými titulkami. Ak by bol celý obsah novej streamovacej služby lokalizovaný pre Slovensko, mal by oproti ostatným streamovacím spoločnostiam výhodu.

Nižšie uvádzame pôvodný článok.

Streamovací gigant je synonymom pre Netflix, no bude to tak aj naďalej? Konkurenčných firiem v štruktúre streamovacích spoločností totiž čoraz viac pribúda. Služba Apple TV Plus bude oficiálne spustená 1. novembra (listopad) 2019 a na jeden mesiac vyjde $ 4,99.

Pre porovnanie si spomeňme Netflix, ktorý mesačne stojí $ 12,99 a Disney+ so sumou $ 6,99. Pokiaľ si mimochodom zakúpiš nový iPhone, iPad či Apple TV, získaš ako bonus ročné predplatné Apple TV Plus úplne zdarma. 

Na rodinnom účte budú môcť streamovaciu službu využívať šiesti ľudia. Cena je oproti konkurencii viac než prijateľná, ale počtom či predpokladanou kvalitou titulov Apple zatiaľ rozhodne nevyhráva. 

Zo známejších projektov možno hovoriť o seriáli The Morning Show s Reese Witherspoon, Jennifer Aniston a Steveom Carellom, sci-fi seriáli See s hviezdou menom Jason Momoa, ku ktorému aktuálne vyšiel čerstvý trailer, či Little America (scenár a produkcia Kumail Nanjiani). Ďalšie informácie o Apple TV Plus nájdeš tu.

Späť
Zdieľať
Diskusia