Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. septembra 2019, 17:32
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Bývalý extrémista vyzýva Slovákov v reklame na vodku, aby rešpektovali ľudí s odlišným pôvodom

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Vodka Absolut prichádza s ďalšou reklamou, ktorou sa dištancuje od rasistických a xenofóbnych postojov.

„Prihlásme sa k rôznorodosti a tolerancii. Veď aj my, Slováci, máme pestrých predkov,“ píše sa na Youtube účte značky Absolut Vodka Slovensko, ktorá prišla s novou reklamou hlásajúcou toleranciu. Kampaňou Ruku hore za toleranciu nadväzuje na Slovensko žije všetkými farbami, píše Trend.

Odporúčané
Bývalí neonacisti z Bratislavy: Kotleba kráča v stopách Hitlera (Rozhovor) Bývalí neonacisti z Bratislavy: Kotleba kráča v stopách Hitlera (Rozhovor) 12. marca 2019, 19:34

Bývalý extrémista Michal mal v mladosti patriť do skupiny nacionalistov, ktorá sa vyznačovala extrémistickým zmýšľaním a agresiou. V aktuálnej dobe však ako aktivista spolupracuje taktiež so značkou Absolut, ktorá novým videom ukazuje jasný postoj voči neznášanlivosti.

Pripomeňme si, že v minuloročnej reklame s podobnou tématikou vystupovala Slovenka Natália, ktorá je afrického pôvodu. V danej dobe sa internetom začali šíriť podporné výzvy ku kampani, ale taktiež množstvo nenávistných prejavov.

Domov
Zdieľať
Diskusia