Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. septembra 2019, 16:04
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Cestovateľ na Instagrame čelí kritike. Prečo na fotkách riskuje iba jeho dievča?

ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Niektorí ich zábery milujú, iní sa nad nimi pohoršujú.

Instagramový účet s názvom positravelty zdieľa pomerne typický druh fotografií, na ktorých sa zamilovaný pár ukazuje svojim fanúšikom na rôznych miestach z celého sveta. Ako ale upozornil portál FoxNews, niektoré z fotografií 33-ročnej Kelly Castille a 32-ročného Kodyho Workmana nepôsobia príliš bezpečným dojmom.

Túto záležitosť spoločne so skutočnosťou, že na riskujúcej strane stojí vždy Kelly, začali kritizovať taktiež niektorí internetoví užívatelia. „Všimnite si, ako ten chlap nerobí nič nebezpečné. Nechá svoju ženu vykonávať všetko riskantné. Vau, to je skutočný muž,“ vyjadril sa na jeho konto posmešne jeden zo sledovateľov.

S otázkou, prečo musí zakaždým na záberoch riskovať práve žena, sa na dvojicu cestovateľov obrátilo viacero ľudí. Kelly na obranu svojho partnera povedala, že daný druh riskantnej fotografie bol jej osobným nápadomdo tohto rozhodnutia ju nikto nenútil.

Odporúčané
Precestoval 196 krajín sveta, je zapísaný v Guinnessovej knihe rekordov a založil aplikáciu, ktorá konkuruje Airbnb (Rozhovor) Precestoval 196 krajín sveta, je zapísaný v Guinnessovej knihe rekordov a založil aplikáciu, ktorá konkuruje Airbnb (Rozhovor) 30. augusta 2019, 17:45

Kody a Kelly však nie sú jedinými cestovateľmi, ktorí na sociálnych sieťach zdieľajú podobné fotografie. Spomeňme si za príklad extrémnu modelku Angelu Nikolau. Tá nepridáva takéto drasticky pôsobiace zábery iba čas od času, ako spomínaná dvojka.

Na riskantných vyobrazeniach si totiž založila svoju slávu, a preto by si záberov, na ktorých ide naozaj o život, mohol nájsť na jej profile skutočne veľa. Viac sa o jej príbehu dozvieš zo slovenskej drámy Kto je ďalší?.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa KELLY + KODY (@positravelty),

Domov
Zdieľať
Diskusia