Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. septembra 2019, 10:10
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Najnovšie správy hovoria, že iPhone 11 bude mať logo jabĺčka inde

TECH APPLE IPHONE
Uložiť Uložené

Nejde len o vizuálnu stránku telefónu.

Najnovšie fámy hovoria, že zadná strana iPhone 11 bude vyzerať trochu inak ako na predchádzajúcich modeloch. Podľa Marka Gurmana z webu Bloomberg dá Apple svoje logo, ktoré je pre jeho telefóny tak typické, do úplného stredu.

Dôvodom však nie je len vizuálna stránka telefónu.

Očakáva sa, že iPhone 11 dostane schopnosť bezdrôtovo nabíjať malé externé zariadenia ako napríklad hodinky alebo slúchadlá. Práve táto vlastnosť je dôvodom, prečo bude typické jabĺčko v strede telefónu. Bude ukazovať, kam presne priložiť Apple Watch či AirPods na nabíjanie.

Práve premiestnenie loga je jedna z tých maličkostí, ktoré sa nezdajú dôležité, no v skutočnosti urobia rozdiel, hovorí iMore.

Táto správa však nie je prekvapením pre nikoho, kto sleduje dianie okolo iPhonu 11. O vizuálnej zmene zadnej časti telefónu sa šepkalo už dlho a táto novinka to len potvrdzuje. Bezdrôtové nabíjanie nie je vo svete technológií nič nové, pretože konkurencia ho ponúka už dlhšie. Funkciu poznajú napríklad používatelia Samsungu Galaxy Note 10, kde sa táto vlastnosť volá Wireless Power Share.

Ďalšou veľkou dizajnovou zmenou má byť tretí objektív fotoaparátu. Všetky detaily sa dozvieme už dnes od 19.00 hod. na oficiálnej keynote Apple. Hádanie tak bude môcť skončiť.

Odporúčané
Apple má na jeseň vydať tri iPhony 11. Aké novinky nás čakajú? Apple má na jeseň vydať tri iPhony 11. Aké novinky nás čakajú? 24. júla 2019, 14:13
Domov
Zdieľať
Diskusia