Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2019, 14:10
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Videá hrozivého klauna spustili na Floride paniku. Prečo neznámy muž desí malé deti?

Videá hrozivého klauna spustili na Floride paniku. Prečo neznámy muž desí malé deti?
Zdroj: Magnet Releasing
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tohto pána by sme určite nechceli stretnúť v tmavej uličke.

Mladé ročníky na Floride majú o dôvod navyše k tomu, aby rešpektovali svoji rodičov. V opačnom prípade by za nimi mohol prísť klaun, ktorému hovoria Wrinkles. Dokument Wrinkles the Clown sa zameria na fenomén floridského klauna. Jeho slávu malo spustiť video z roku 2014, na ktorom vyliezal spod detskej postele.

Podľa popisu pod videom išlo vraj o najatého muža, ktorý bol zaplatený rodičmi za to, aby vystrašil ich potomka. Časom sa medzi ľudí dostalo údajné telefónne číslo klauna, na ktoré sa mnohí odvážili zatelefonovať.

Magnolia Pictures & Magnet Releasing sa rozhodli posvietiť na, kto sa vlastne skrýva pod maskou Wrinklesa a aký je jeho zámer. Sociálne siete samozrejme medzičasom pohltili ďalšie videá s Wrinklesom, ktoré môžu i nemusia byť autentické.

Odporúčané
Krabí muž týral svoju rodinu, stál za vraždou dcérinho snúbenca a zomrel rukou nájomného vraha Krabí muž týral svoju rodinu, stál za vraždou dcérinho snúbenca a zomrel rukou nájomného vraha 14. októbra 2018, 9:00

Milovníkov hororu zrejme ihneď po zhliadnutí upútavky (tak ako ja) začnú googliť informácie, ktoré by ich mali doviesť k pravej podstate pána za maskou. Tvorcovia teda v tomto bode jasne uspeli, pretože vytvorenie mýtu hrozivej osoby v maske vyvoláva zvedavosť a množstvo otázok. Na tie by nám mal odpovedať dokument, ktorého kino premiéra je v USA plánovaná na 4. októbra (říjen) 2019.

Wrinkles the Clown
Wrinkles the Clown Zdroj: Magnet Releasing
Domov
Zdieľať
Diskusia