Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2019, 9:25
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Slovenské vlaky nebojujú len s požiarmi, ale aj s dažďom. Vytopilo rýchlik, voda pretekala cez strop do uličky

ZAUJÍMAVOSTI VLAKY ZSSK
Uložiť Uložené

Video sa objavilo na Zomri.

Áno, veci sa kazia. To je normálne. Ak sa však rozprávame o slovenských vlakoch, je to skôr samozrejmosť ako ojedinelý problém. Pravidelne horia rušne, s meškaním rýchlikov už prakticky počítaš. Je to smutná realita cestovania na Slovensku. Na satirickej facebookovej stránke Zomri sa objavilo nové video, ktoré rozširuje zoznam problémov.

Dnes je pravé pondelkové počasie, prší takmer na celom Slovensku. Dážď zastihol aj rýchlik 602 ČINGOV a cestujúci mali o zážitok postarané. Cez strop poriadne zatekalo do uličky, a to priamo cez svetlá. „Železnice vylepšovali vozne. Aktuálne sa pracuje na plávajúcej podlahe,“ napísal Mišo.

Odporúčané
Dispečer RegioJetu Henrich: Počas hurikánu cestujúci vo vlaku nocovali. Za preplnenosť vlakov nemôžeme (Rozhovor) Dispečer RegioJetu Henrich: Počas hurikánu cestujúci vo vlaku nocovali. Za preplnenosť vlakov nemôžeme (Rozhovor) 24. júla 2019, 15:20

 „Horúce leto – vlaky horia, daždivá jeseň – vlaky vytopené,“ poznamenal Marek. „Horí, zle je. Je tam mokro, aby nehorel, zase je zle. Niekomu sa nedá vyhovieť proste,“ napísal Rastislav. Sranda bokom, takáto porucha môže byť pre cestujúcich nebezpečná, mohol nastať skrat. Jeden z komentujúcich poznamenal, že na vozeň spadol strop, preto začalo zatekať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia