Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2019, 9:50
Čas čítania 0:00
Ondřej Jarůšek

MMA bojovník si v zápase jedným kopom zlomil holennú aj lýtkovú kosť

ŠPORT MMA
Uložiť Uložené

Bojovník Bellatoru Albert Gonzales si privodil hrôzostrašné zranenie. O nohu svojho súpera si zlomil dve kosti.

MMA je sport jen pro tvrdé. Bojovníci se v zápasech vystavují riziku bolestivého zranění, které můžu přijít prakticky kdykoliv a pro zápasníka může znamenat dlouhé vyřazení z tréninkového procesu. Právě to je případ fightera americké organizace Bellator Alberta Gonzalese, který se o víkendu utkal s Tysonem Millerem.

Odporúčané
Dolámané nohy aj vykĺbené lakte. Najhoršie zranenia v MMA nie sú pre slabšie povahy Dolámané nohy aj vykĺbené lakte. Najhoršie zranenia v MMA nie sú pre slabšie povahy 4. februára 2018, 21:58

Souboj však neměl příliš dlouhého trvání. Hned v prvním kole totiž Gonzales vyslal na svého soupeře low kick, Miller se ale kopu stačil pohotově bránit. Následovalo křupnutí a konec zápasu. Gonzalez si totiž o nohu svého soupeře zlomil holenní i lýtkovou kost – prakticky stejně, jako se to před lety stalo UFC bojovníkovi Andersonu Silvovi.

Záznam děsivého momentu před pár hodinami sdílela samotná organizace na svém Instagramu, video však koluje také mezi fanoušky na Twitteru. Většina z nich bojovníkovi přeje brzké uzdravení a co nejrychlejší návrat zpět do oktagonu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia