Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2019, 15:56
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Robert Downey Jr. si vraj za svoj výkon v Avengers: Endgame zaslúži Oscara. Režiséri vysvetľujú prečo

Robert Downey Jr. si vraj za svoj výkon v Avengers: Endgame zaslúži Oscara. Režiséri vysvetľujú prečo
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

Emócie by v tomto prípade mohli zohrať veľkú rolu.

92. odovzdávanie prestížnych filmových cien Oscar sa bude konať 9. februára 2020, a tak je ideálny čas na diskusiu o tom, či si sošku zaslúži aj Robert Downey Jr. Niet pochýb o tom, že v rekordnej snímke Avengers: Endgame podal úctyhodný výkon a svoju rolu môže pri rozhodovaní zohrať aj emotívna zložka. Predsa len, Iron Man ukončuje svoju 11-ročnú cestu v MCU. To, aby Downey Jr. Oscara skutočne získal však nie je len v záujme divákov. 

Aktuálne režiséri podľa We Got This Covered prezradili, prečo si ocenenie slávny herec zaslúži. Joe a Anthony Russo si myslia, že sa im podarilo za viac než dekádu vytvoriť veľmi silnú postavu, dôkazom čoho je smútok návštevníkov kina, ktorí hromadne plakali, keď Tony Stark zomrel. 

 

„Filmy nerobím kvôli cenám. Áno, tvorba bola príliš náročná, spravili sme dva najdrahšie filmy po sebe. Chcem sa prihovoriť len za jedinú vec v tomto prípade a tou je Robert Downey,“ prezrádza jeden z Russovcov. 

„Neviem, či som niekedy v histórii filmov v globálnom hľadisku videl publikum reagovať tak, ako reagovali v tomto prípade. Ľudia hlasne nariekali v sálach a mali problémy s dýchaním. Chcem tým povedať, že ide o závažný výkon, keď sa dokážete dotknúť publika do takej miery. Nikdy sme nič podobné nevideli a keď si toto nezaslúži Oscara, tak neviem, čo áno,“ dodáva.

Odporúčané
Čiastočne ponorená hotelová izba ponúka krásne výhľady Čiastočne ponorená hotelová izba ponúka krásne výhľady 19. novembra 2013, 16:59
Domov
Zdieľať
Diskusia