Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2019, 13:06
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Hulk vs Wolverine? Marvel chce údajne predstaviť Logana v MCU v komiksovom súboji desaťročia

Hulk vs Wolverine? Marvel chce údajne predstaviť Logana v MCU v komiksovom súboji desaťročia
Zdroj: Marvel Studios/Marvel Comics
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ideálny spôsob, ako v MCU predstaviť Wolverina.

Ešte pred pár rokmi by to bolo nemožné. Marvel stále nevlastní práva na sólové filmy pre Hulka, a tak ho môže používať len vo filmoch iných postáv (ako Avengers či Thor). Práva na Wolverina a zvyšných mutantov taktiež získali len nedávno, a tak môžu konečne priniesť na plátna kín crossover, po ktorom túži každý jeden fanúšikov komiksov a MCU. Len je škoda, že to už nebude s Hughom Jackmanom v hlavnej role. 

Najnovšia špekulácia hovorí o tom, že títo dvaja sa stretnú vo filme a budú proti sebe bojovať. Wolverine vs Hulk je obľúbená crossoverová téma a ponúkla už množstvo skvelých súbojov a dejových liniek. A dáva zmysel aj v MCU. Marvel tak dostane príležitosť odsunúť Professora Hulka a znova vrátiť na piedestál klasického Hulka. Ten by mohol znova prevziať velenie vo chvíli, kedy by ho Logan dohnal do extrémov. 

Odporúčané
Najlepšie športové momenty v roku 2013 Najlepšie športové momenty v roku 2013 28. decembra 2013, 1:02


V každom prípade, takýto film je ešte niekoľko rokov v nedohľadne. Aj preto veríme, že Hulka uvidíme ešte skôr. Ideálne v She-Hulk sérii z dielne Disney+ a taktiež v nejakom ďalšej tímovke. Súčasná verzia Hulka by sa tak mohla ukázať ešte 2-3x, než by sa zase všetko vrátilo do normálu.

 Film by sa nevolal Wolverine vs Hulk, keďže ho Marvel nemôže použiť v názve, ale to by nebol veľký problém. A možno sa nakoniec dohodnú a Universal povolí. Či ide o špekuláciu, prázdne dohady, alebo Feige skutočne plánuje niečo podobné, sa dozvieme až o pár rokov. X-Men sa v MCU s najväčšou pravdepodobnosťou aj tak neocitnú skôr ako vo Fáze 6.

Domov
Zdieľať
Diskusia